Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Stil Chinezesc Phoenix Ceas Pentru Femei De Aur Ceasuri Mecanice Din Oțel Inoxidabil Automate Mecanice, Ceasuri De Mana Femei Reloj Mujer

    (1) 5
(1 Recenzii)

330.07lei 165.03lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u13755

Top Brand De Lux Nici Ceas Stil Chinezesc Phoenix Ceas Pentru Femei Ceasuri De Lux Din Oțel Inoxidabil De Aur Automată Ceasuri Mecanice

Produs Caracteristică:

Tip de element:Ceasuri Mecanice Gen: FEMEI Display: Analog Band Material: otel inoxidabil Curea Ceas trupa lungime Aprox: 200 mm Ceas Lățime de bandă de Cca: 15mm Ceas de caz cu diametrul de Aprox: 33 mm Ceasul caz, Grosime Aprox: 13 mm greutate: 120g Culori : Ca Imagine de Cumpărare Notificare pentru Ceasuri Mecanice 1. Pune pe ceas și swing-ți de încheietura mâinii înainte și înapoi pentru aproximativ 30 de secunde pentru a inițializa rezerva de putere.Dacă este parte vânt ceas,aveți nevoie să-l lichideze manual,întorcând coroana în sensul acelor de ceasornic; 2. Setați timpul de a pune coroana și transformându-l în sens antiorar; 3. Rețineți că auto-lichidare ceas mecanic poate opri peste noapte sau par a fi rulează încet.Acest lucru nu indică neapărat o defecțiune sau defect în ceas.Aceasta indică faptul că nu există suficiente actiune,energie cinetică,în timp ce poartă ceas; 4. Vă rugăm să poarte ceas de cel puțin 8 ore pe zi pentru a-și maximiza puterea de rezervă; 5. Dacă ceasul nu este purtat pentru perioade extinse de timp,vă rugăm să derulezi prin mutarea înapoi ceasul și vigoare timp de 30 de secunde, în scopul de a iniția puterea proces; 6. Este recomandat să repetați pașii 2-4 în fiecare noapte înainte de a scoate ceasul pentru prima săptămână după cumpărare; 7. Purta ceas de zi cu zi sau la fiecare două zile pentru kepping precise de timp; 8. Vă rugăm să rețineți că șoc și vibrații pot afecta mecanismul.Vă rog să vă scoateți ceasul atunci când faci munca grea sau sporturi extreme.Notă importantă: în sensul acelor de ceasornic pentru lichidare,și în sens antiorar pentru corecție de timp Acest ceas nu are de rezistență la apă,vă rugăm să păstrați-l pe apă sau umezeală sau alte lichide solvenți.Produsul Arata:

Plată 1. Vom accepta Escow / Paypal / Money Booker / Vest Uniox / Card de Credit / Qiwi Wallet / Trupa plăți de Transfer și alte metode de plată, de Transport 1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2. Timpul de livrare a pachetului depinde de metoda de transport alegi. 3. De obicei, ajung la destinație în 15-45 de zile, în diferite țări sosesc la momente diferite!Din cauza vremii nefavorabile, vămuire timp este pierdut și, uneori, mai mult.Prin urmare, dacă nu primiți elementul la timp, vă rugăm să fie pacient.Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați și vă vom ajuta să-l urmăriți. 4. Pentru a vă asigura că sunt scutite de impozit, atunci când importul, vom afirma ca o valoare mai mică.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se pot aplica pentru țările cu diferite reguli tarifare.Orice import taxe sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Politica de rambursare sperăm că produsele noastre vor satisface! 1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea sistemul on-line sau e-mail pentru a afișa mai bine problema în mod clar. 2. Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea produselor și necesitatea de a reveni sau de schimb, vă rugăm să completați în termen de 7 zile de la sosire, și sunteți responsabil pentru costurile de transport.Feedback-ul 1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul, vă mulțumesc! 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, vă rugăm să ne credeți!Contactați-ne 1. Putem oferi întotdeauna cu cele mai bune produse și servicii la cel mai mic pret. 2. Mare pentru reducere: Dacă aveți nevoie pentru a plasa un ordin de mare mai mare decât cantitatea maximă, vă rugăm să ne contactați pentru o reducere specială, ne-am sprijini cu ridicata. 3. Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Tag-uri: cavaler ceas vintage, ceas tis, chineză tragones ceasuri, multe ceasuri, mark ceas automatic, american phoenix, ceasuri mecanice musulmani, plin ceas diver, femeia ceasuri automate, mecanica ceas.

  • Carcasa Din Material: Din oțel inoxidabil
  • Caracteristică: Rezistent La Apă, mâinile luminos
  • Caz Grosime: 13mm
  • Nume De Brand: NICI
  • Mișcarea: Automatic Self-Wind
  • Lățime De Bandă: 15mm
  • Incuietoare Tip: Buton Incuietoare Ascunse
  • Stil: De lux
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cutii & Cazuri Material: Nici un pachet
  • Cazul Formei: Runda
  • Trupa Lungime: 20CM
  • Adâncime De Rezistență La Apă: 5Bar
  • Trupa Tip De Material: Din oțel inoxidabil
  • Diametru Cadran: 44mm
  • Formati Fereastra Material Tip: Hardlex
  • Numărul De Model: 18028
image

Gerrylee69

5
2021-08-29

“Mare mi-am imaginat multumesc!!!!!”

Adauga Comentariul Tau Acum