Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Silicon rezistent la apa Caz ForLG O-MR21GC MR21N/21GA ForLG Magic Remote Control 2021 Caz Maneca Suport Protector Piele

    (2) 5.00
(1 Recenzii)

18.89lei 7.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u13651

Silicon rezistent la apa Caz ForLG O-MR21GC MR21N/21GA ForLG Magic Remote Control 2021 Caz Maneca Suport Protector Piele

Puncte: 1、Silicon Capac de Protecție: protecție De silicon capacul este special conceput forLG O-MR21GA / forLG O-MR21GC / pentru-UN-MR21NLG Smart TV control de la distanță.Notă: telecomanda nu este inclusă.

2、Mini-dovada Textura: Utilizați telecomanda caz protector pentru a apăra dumneavoastră de control de la distanță de picături și alte accidente în utilizarea de zi cu zi.Mini-dovada textura de pe spate sunt evitate de la distanță de alunecare în jurul valorii de și de a pierde.

3、Ridicat Butoane: silicon de control de la distanță shell este complet proiectat în conformitate cu originalul forLG control de la distanță.Ridicat butonul de alimentare și sus/jos/stânga/dreapta butoanele face mai ușor să apăsați.

4、Durabil si Moale: Un silicon de înaltă calitate capac de protecție adecvat forLG magic remote 2021, durabil si moale, confortabil să dețină, și lavabil.Design-ul este simplu, acest forlg mr21ga control de la distanță cu capac de silicon este foarte ușor de instalat și de a folosi.

5、Lista de Ambalare: 1*control de la distanță capacul de protecție.

Caietul de sarcini:

Culoare: negru, albastru, rosu, verde luminos, luminos albastru

Modele aplicabile: pentru O-MR21GC, pentru O-MR21GA, pentru O-MR21N

Material: Silicon

Lista De Ambalare:

1*Control De La Distanță Capac De Protecție

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: vibrat bluetooth android, personalizate de la distanță bluetooth, telecomanda samsung madic, cupa bluetooth de la distanță, tiguan control de la distanță, accesorii magice de control, albastru roșu de control de la distanță, parking control de la distanță, control de la distanță bluetooth honda, yamaha rx 10 control de la distanță.

  • Utilizarea: TV
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Numărul De Model: Control de la distanță capac de protecție
  • Origine: NC(de Origine)
  • Comunicare Wireless: bluetooth
  • Pachet: Da
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum