Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1 buc Nano Fișierele de Unghii de Sticlă Transparentă, Slefuire Lustruire, Slefuire Unghiilor Tampon Durabile Fișier Nail Art Manichiura Instrument Mini Manichiura

    (2) 5
(2 Recenzii)

8.79lei 5.73lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u13451

1 buc Nano Fișierele de Unghii de Sticlă Transparentă, Slefuire Lustruire, Slefuire Unghiilor Tampon Durabile Fișier Nail Art Manichiura Instrument Mini Manichiura

Caracteristici de Înaltă Calitate Nano Pahar Mai confortabil atunci când lustruire detalii Produs Dimensiuni: 90mm*13mm*3mm Culori: Transparent Material: Sticla Greutate: aproximativ 17g

Metoda de plata

1.Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

2. Taxele vamale, impozitele și taxele locale și taxele nu sunt incluse în prețul produse sau taxa de transport.Este responsabilitatea cumparatorului, dar vom încerca noastre cele mai bune să coopereze cu tine pentru a rezolva fără probleme, și oferim orice documente, dacă există orice preț, acesta va fi responsabilitatea cumparatorului.

Expediere 1)1-3 Zile timp de plumb va fi necesar după ce am confirmat plata. 2)vă Rugăm să furnizați adresa corectă după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3)DHL, TNT, Fedex, UPS, transport Aerian de Marfă, e-Mail Înregistrată sunt toate sprijinite, dacă doriți să utilizați oricare dintre ele, vă rugăm să ne contactați înainte de a face plata, pentru că se va produce și alte taxe.În mod normal, este nevoie de 20-50 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

Reveni Doar produsul defect va fi oferit de schimb.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Feedback-ul 1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a da un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult!!!! 2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine. 3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Multumesc mult!!!Contactați-Ne 1)Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! 2)Vom răspunde cât mai curând posibil.dar, te rog permite să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră, mult noroc și toate cele bune!!

Tag-uri: cristal de sticlă de unghii fișier, tampon de apă, mini oțel fișier, mettaliv pilă de unghii, miji pile de unghii, pajero tampon de primăvară, fișier de unghii, lehui tampon, trilli lac de unghii, uvjell lac de unghii.

  • capete de slefuire pentru unghii: Șlefuire Fișier
  • Pilă De Unghii: fișier de unghii set
  • Dimensiune: 9*1.4cm;12*1.4cm
  • unghii accesorii: Pentru Manichiura
  • Origine: NC(de Origine)
  • Pile de unghii pentru manichiura: Buffer Unghii
  • Pila De Unghii De Sticlă: var sticlă
  • unghii seturi de scule: Unghiile instrumente
  • mini împătimiții pentru manichiura: unghiile
  • cantitatea: 1 buc
  • Numărul De Model: UV-L1-L3
  • Nume De Brand: Feecy
  • Tip De Element: Pilă De Unghii
  • Material: Sticla
  • unghiilor tampon bloc mini: unghii produse pentru profesioniști
image

Kulyak64

5
2021-12-09

“Mărfurile au fost deteriorate în timpul transportului.”

image

Pobeda2011

5
2022-01-01

“Bunuri de mare! Corespunde descrierii. Calitatea este în regulă. Eu sunt fericit, vă mulțumesc!”

Adauga Comentariul Tau Acum