Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Deschizător De Uși De La Distanță Fără Fir De Control De Alarmă De Securitate 433 Frecvență Copiere De La Distanță Fără Fir De Control Portiera Usa De Garaj Instrumente

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

9.03lei 6.21lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u134064

Caracteristici:

1. O condiție necesară pentru selecția de control de la distanță: control de la distanță funcționează normal, telecomanda cu cip este identic sau compatibil, și de control de la distanță de lucru de frecvență este egală.

2. Control de la distanță pot doar să copiați codul fixe, cod de învățare chip și o parte din single-chip de control de la distanță (pentru copyable chip model, a se vedea copyable tipul de chip).

3. Două-mod control de la distanță, rolling code control de la distanță, și single-chip de criptare program de control de la distanță nu pot fi copiate.Cum ar fi hcs200, hcs201, hcs300, hcs301, etc.

4. Înainte de a copia de control de la distanță, vă rugăm să asigurați-vă că codul existent pe telecomanda a fost lansat, și verificați dacă codul a fost lansat cu succes.În caz contrar, acesta nu poate fi copiat.

5. Vă rugăm să asigurați-vă că telecomanda are suficientă energie, iar distanța dintre cele două telecomenzi este cel mai bun!În cazul în care copia distanța este prea aproape, a comuta la diferite unghiuri pentru a copia.Apăsați și țineți apăsat butonul de pe telecomandă pentru a trimite un complet normal de semnal, și apoi apăsați butonul de pe telecomandă pentru a se asigura că funcția este complet reprodus.

Descriere:

Acest produs este folosit în principal pentru controlul de la distanță a unor mașini.Control de la distanță electrice retractabile, usi, lifturi, control de la distanță bariere, control de la distanță de rulare usi, usi de garaj, usi glisante, control de la distanță lumini cu LED-uri, etc.

Caietul de sarcini:

Tensiune de lucru: DC12V (built-in 27A12V baterie)

De lucru curent: 10mA@12V

Radiații putere: 10mw@12V

Frecvența de transmisie: 433 MHZ

Distanta de transmisie: 50-100M (într-o zonă deschisă, sensibilitatea dispozitivului de primire este de minus 100dbm)

Dimensiuni: 6.7*1.7*1.7 cm

Pachetul Inclus:

1 buc * Copia de control de la distanță

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Tag-uri: mobilan control de la distanță, control de la distanță ți, 315 mhz si 433mhz comutator, yale de alarmă de la distanță de control, instrumente moderne, 433 mini mhz control de la distanță, telefon 433 92 mhz, originalul control de la distanță, deschizator de vin va, kai control de la distanță.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Certificare: Nici unul
  • Frecvența: 433 MHz
  • Comunicare Wireless: RF
  • Utilizarea: usa de garaj

Adauga Comentariul Tau Acum