Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Utilă Aplicarea pe scară Largă Anti-rugină în aer liber Camping Stâlp de Lumină Cârlig pentru Drumeții Polul Cârlig Felinar Camping Cuier

    (1) 5
(1 Recenzii)

22.82lei 3.45lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u133104

Utilă Aplicarea pe scară Largă Anti-rugină în aer liber Camping Stâlp de Lumină Cârlig pentru Drumeții Polul Cârlig Felinar Camping Cuier

Caietul de sarcini:

Deoarece produsul este cu adoptarea de design minimalist, este ușor de utilizat.Este anti-alunecare robust, durabil și versatil.

Dintr-o bucata șurub de proiectare la coada, o trage și o rândul său, are o instalare ușoară.Cârlig înapoi forma de design, nu se teme de vânt, sigură și stabilă, cu mare practic.Datorită dimensiunilor sale compacte și ușor de organism, produs cu caracteristici portabil.

Din oțel inoxidabil și material de cauciuc nu-l face ușor de rugină și coroziune.

Produsul nostru este disponibil în mai multe dimensiuni, ele sunt S, M.

Marimea S este potrivit pentru tija cu un diametru de 19mm 22mm.Marimea M este potrivita pentru tija cu un diametru de 27mm-32mm.

Nume Produs: Cârlig

Material: Cauciuc

Culoare: Argintiu

Caracteristici: Versatil, Robust, Windproof

Detalii Dimensiuni:

Marime: S, 25cm x 5cm/9.84" x 1.97" (Aprox.)

Marime: M, 26cm x 5cm/10.24" x 1.97" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Cârlig

Tag-uri: original tabără felinar, meșterul felinar camping, tabăra de lumini portocalii, pocetman felinar camping, titan cupru camping, c camping lumina, zapper felinar camping, mens drumeții accesorii, ghirlande în aer liber, solar de camping lumini.

  • Origine: NC(de Origine)
image

Wattlehill

5
2021-10-29

“Foarte bine produs.”

Adauga Comentariul Tau Acum