Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

De crăciun DIY Meșteșug Tesatura de Cusut Patrate din Bumbac Tesatura Ambarcațiuni Pentru Mozaic Moale Și Confortabil, Ușor De Ori Sau Coase Suportabil

    (1) 5
(1 Recenzii)

33.41lei 22.04lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u132778

Puncte:

1、Perfect de Calitate: Acestea bumbac tesatura ambarcațiuni pătrate sunt moi și confortabile, ușor de ori sau coase, durabil, fără scame și de nici o culoare.

2、Bumbac Ambarcațiuni Materiale: Bumbac lucra bine cu instrumente de cusut, trebuie doar să taie gros de cusut tesatura pânză în dimensiunea și forma pe care doriți, și apoi utilizați instrumente de cusut pentru a coase-le în locul dorit.

3、Diverse Modele: Există 10 tipuri diferite de modele de Crăciun, cum ar fi bell și bomboane de trestie de zahăr.O completare perfectă pentru DIY sau personaliza meserii pentru a spori atmosfera placuta de Craciun.

4、Meserii DIY Vrei: Quilting materiale pot fi utilizate cu benzi elastice pentru a face DIY acopere fata, si sunt perfecte pentru cusut meserii DIY, de a face copii, scutece, etc.

5、Aplicarea pe scară Largă: Piața de cusut țesături poate fi folosit pentru a face diverse meserii, cum ar fi mici posete, perne, decoratiuni de perete, ambalaj cadou, jucării decorative, mici, fețe de masă, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Crăciun DIY Tesatura de Bumbac

Modele: de clopot de Crăciun, bomboane de trestie de zahăr și alte modele

Material: bumbac

Cantitate: 10BUC

Dimensiuni:

aproximativ 25*25cm/9.84*9.84 în

aproximativ 50*50cm/19.69*19.69 în

Lista De Ambalare:

De crăciun DIY Tesatura de Bumbac * 10

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

Tag-uri: pomul de crăciun din bumbac, mulțime de buzunar pătrate, moda țesături mozaic, tesatura stretch ornament, bumbac decorative de crăciun, miere tesatura de bumbac, crăciun alege tesatura, nedefinit pantaloni, costume de barbati tesatura, grinch țesătură de lână.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Technics: Nețesute
image

Luvseverquest

5
2021-11-11

“MARE CALITATE”

Adauga Comentariul Tau Acum