Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Bile de crăciun ornamente de Crăciun, bile de Crăciun sclipici pentru a atarna pe perete ornamente

    (1) 1
(1 Recenzii)

66.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u132732

[Incasabil minge de Crăciun]: mini bile de Crăciun decoratiuni sunt realizate din plastic de înaltă calitate.Perfect pentru decorarea un copac intreg.Nu-ți face griji, e mai sigur decât de sticlă în cazul în care cade pe podea.Este sigur dacă copiii și animalele de companie sunt în apropiere.

[Lumină și frumos]: pom de crăciun pandantive au tot aspectul de scumpe și frumoase ornamente de Crăciun.Ele sunt foarte ușoare, ceea ce va face ca ramurile bradului de Craciun nu îndoit.Cu acest set simplu de ornamente, se va da o dezvoltare armonioasă și notă specială pentru pomul de Crăciun și camera.

[Durabil rezistent la uzura]: pom de crăciun Strălucire Bile decorare este de fapt un suport durabil și unyards de plastic care este fixat cu siruri de caractere inclus, complet protejat împotriva uzurii.

[Crăciun se apropie!] : Pomul de Crăciun nu ar fi un pom de Crăciun, fără bile decorare!Te rog cu bile dvs. de decoratiuni de Craciun.Acest lucru este perfect pentru decor acasă pentru o variate de afișare de Crăciun, de nunta, logodna, aniversare, Petrecere.

[Garanție de satisfacție]: Noi oferim fiecărui client cu livrare rapida, cea mai mare produse de calitate și cele mai bune servicii pentru clienți.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Căutare nostru este 100% satisfacție.

Tag-uri: minge de orez autocolant, plastic cana de crăciun, mare de crăciun arcul de lux, mireasa de crăciun, munca de crăciun de plastic, kit dragon ball, sclipici unghii farfale, sclipici mingea păr cravată, insigna de crăciun, pomul de crăciun original negru.

  • Origine: ES(Origine)
image

Kreativnaya89

1
2021-12-03

“Automat au anulat comanda si nu m-a informat.”

Adauga Comentariul Tau Acum