Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Multifunctional Cârlige Lipicios Cârlig Agățat De Stocare Auto-Adeziv De Uz Casnic Practice De Perete Ușa De Depozitare Suport Puternic Cuier Rack

    (1) 5
(1 Recenzii)

1.94lei 1.31lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u131153

Multifunctional Cârlige Lipicios Cârlig Agățat Auto-Adezivă De Perete Ușa De Stocare Titular

FUNCȚIA de rezistent la apa: perete lipit hook este fabricat de înaltă calitate din material plastic și are puternic aderenta, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji despre care se încadrează după ce a fost cufundat în apă.Potrivit pentru dormitor, baie, bucatarie si birou.

POTRIVIT OCAZIILE: rochii de cârlige din plastic sunt potrivite pentru locuri umede cum ar fi bai.De asemenea, potrivit pentru dormitor, bucatarie, birou, jacheta, haina, halat de baie, prosop de baie, prosop, pălărie, eșarfă, chei, portofel, lingura, spatula si loofah.

AMBALARE CANTITATE: puteți obține 4 alb autoadeziv cârlige în total.Cantitatea este suficientă și utilizările sunt largi.Puteți utiliza acest cârlig în diferite locuri din casa ta.De asemenea, puteți partaja cu prietenii.

USOR DE instalat: nu este nevoie pentru a detalia, doar scoateți folia de protecție de pe partea din spate a cârlig și apăsați-l după 24 de ore pentru a se lipi de perete.Stilul este la modă și este compatibil cu orice alt design modern decor acasă.

APLICABILE PERETI: numai pentru netede și non-poros suprafete: gresie, faianta, marmura, usi frigider, dulapuri, din lemn masiv, pereti, sticla, otel inoxidabil, etc. Nu este potrivit pentru utilizarea pe dur și non-stick de suprafete: pereti vopsiti, gips carton, tapet, var, pereți, ziduri de beton și suprafețe inegale (care pot deteriora pereții).

Descriere produs

Adeziv Cârlige Caietul De Sarcini:

Material: Plastic

Culoare: Alb

Dimensiuni: 6.4*6.8*13.5 cm/2.52*2.68*5.31 inch

Conținutul Pachetului: 1 Buc Adeziv Cârlige

Caracteristici :

Nu de foraj și unelte, fără asistență de lipici, foraj nici șuruburi.Doar coaja de pe stratul de protecție din spate și stick-ul pe poziția dorită.

Ușor de Îndepărtat, lipicios cârlige pot fi eliminate cu un cuțit, după încălzită de un uscător de păr, fără a lăsa reziduuri.

Realizate din materiale plastice, design simplu stil este foarte potrivit pentru toate tipurile de bucătării, spălătorii sau garaje.

Suport prosop raft de stocare poate salva o mulțime de spațiu și poate fi utilizat pentru a stoca condimente și produse de curățat.

Servi ca lipicios cârlige pentru agățat accesorii de bucătărie cu ușurință, cum ar fi ustensile de bucătărie, tigăi, oale, capace, ustensile de bucătărie, linguri.

Notă:

Acolo este de 2-3% diferență în conformitate cu manualul de măsurare.

Vă rugăm să verificați cu atenție graficul de măsurare înainte de a cumpăra produsul.

Vă rugăm să rețineți că o ușoară diferență de culoare ar trebui să fie acceptabil din cauza luminii și a ecranului.

Tag-uri: perete u carlig de plastic, granit adeziv autocolant de perete.

  • Origine: NC(de Origine)
image

Periko Torre

5
2021-11-25

“oK”

Adauga Comentariul Tau Acum