Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

1buc Memorie Spuma de Perna Suport Lombar Ameliorarea Durerii Scaun Pernă Spătar Perna Mașină Restul Scaun Scaune Perne Perna de Masaj

    (1) 5
(1 Recenzii)

61.47lei 36.27lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u12993

Descriere:

CONFORTABIL LOMBARE INFERIOARE SPATE SUPORT: O pernă de scaun proiectat pentru a ajuta la îmbunătățirea postura dumneavoastră și buna alinierea coloanei vertebrale.Perna din spate puteți să vă păstrați în mod corespunzător astfel încât să puteți lucra, cu mașina, sau pentru a juca jocuri mai confortabil.

MEMORIE SPUMA de PERNA: spatele Nostru perna suport lombar este umplut cu o densitate mare de spuma de memorie, care ajută la îmbunătățirea distribuția greutății de a scuti de stres și tensiune la nivelul articulațiilor și mușchilor.

ÎMBUNĂTĂȚI ZI de FOCALIZARE: Îmbunătățirea postura dumneavoastră nu numai că ajută la ameliorarea dureri, dar poate crește capacitatea dumneavoastră de a rămâne concentrat în timpul întrevederi de lungă durată sau în zilele de lucru, precum și atunci când sunteți de conducere.

DETAȘABIL ȘI LAVABIL ACOPERĂ: Fiecare spuma de memorie suport lombar perna vine cu unul de înaltă calitate, husa scaunului care este cu fermoar conceput, detașabil și lavabil.

CUREA ELASTICĂ ȘI APLICAREA pe scară LARGĂ: este o curea elastică pentru a păstra această spătar de scaun, în locul și pentru a preveni perna lombara de alunecare în jos.Este perfect pentru a utiliza în cele mai multe scaun de birou, scaun de calculator, scaun de birou, scaun de masina, etc.

Caietul de sarcini:

Material: poliuretan

Dimensiune: aprox.45x40x10cm/17.7x15.75x4inch(WxHxT)

Pachetul Include:

1 Bucata De Spuma De Memorie Suport Lombar Perna De Spate

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Tag-uri: cum face perna lombara, timp perna lombara, cerb perna lombara, pernei scaunului dureri de spate, 30x50 perna, mare perna lombara, runda perna lombara, pernele de sezut durere sciatica, tribal perna lombara, ameliorarea durerii termică.

  • Tip: Cusion
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Kesoto
  • Desfac și se Spală: Detașabil și Lavabil
  • Material: Alte
  • Umplere: Bumbac
image

Viktor49kri

5
2021-10-27

“Eu sunt foarte mulțumit, foarte bine asis și confortabil, îmi place, am foarte recomanda-o...”

Adauga Comentariul Tau Acum