Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Țesute Manual Rotund Servire Mâncare Cort Coș Tava De Depozitare Placa Cu Praf De Acoperire De Legume Fructe Recipient Accesorii De Bucatarie

    (0) 0
(1 Recenzii)

65.21lei 32.63lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u128865

Țesute Manual Rotund Servire Mâncare Cort Coș Tava De Depozitare Placa Cu Praf De Acoperire De Legume Fructe Recipient Accesorii De Bucatarie

Puncte: 1、Perfect pentru: Mână-țesute servire mâncare cort coș este perfect pentru fructe, legume, pâine.O mare placă de acoperire pentru picnic de vară!

2、Premium Material: Realizate din bambus, țesute de mână, manoperă fin, puternic si durabil, modelelor clasice, frumoase și practice.

3、Protecție Alimente: picnic în aer liber mâncare acoperi cortul coș cu plasă de tifon este mare pentru păstrarea albinele departe de role!Acces ușor, închis și deschis cu ușurință, se poate stoca și hrană uscată, are o buna permeabilitate la aer.Împiedică alimentele să se strice.

4、Ușoare și Ușor de Transportat: Această decorative coș cu fructe este perfect pentru a mânca în aer liber și ține insectele departe.

5、Multi-scop Coș: Potrivit pentru acasă, picnic si camping.Perfect pentru fructe, legume, pâine, produse alimentare de servire, depozitare sau afișa orice alimente.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni:

S: aproximativ 28*21cm/11.02*8.27 în

L: 40*27cm/15.75*10.63 în

Lista De Ambalare:

Mână-Țesute Coș*1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: scrumiera din lemn negru, nit de bambus, gri bambus, mici de gheață lemn, lemn tava de ceai amazon, bento bambus, bambus paleta, pe bază de bambus, talea bambus, scrumiera din lemn pentru nefumători.

  • Instrumente De Specialitate De Tip: Stropi Ecrane
  • Caracteristică: Aprovizionat, Eco-Friendly
  • Tip: Coșuri De Depozitare, Instrumente De Specialitate
  • Certificare: CIQ
  • Utilizarea: Alimente
  • Material: Bambus
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Servire Mâncare Coș

Adauga Comentariul Tau Acum