Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

Trianglelab 3D TOUCH Înlocuirea SENZORULUI de ac, piese de schimb, acceptă Numai trianglelab și Dfroce

    (5) 5
(5 Recenzii)

4.37lei 4.03lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u128185

Dacă aveți nevoie pentru a trimite UPS/Fedex/TNT/DHL, vă rugăm să ne contactați.Avem nevoie pentru a discuta despre marfă cu tine.La trianglelab a fost întotdeauna preocupat de calitatea produsului.Suntem în curs de dezvoltare de produse și lucrează din greu pentru a îmbunătăți calitatea.Nu vom abandona reputația noastră pentru că de multe produse ieftine de pe piață.Se crede că doar produse de inalta calitate poate asigura calitatea muncii tale și să aducă siguranță pentru munca ta.Unele dintre produsele noastre pot fi mai scumpe decât altele, dar vă rugăm să cred în calitatea noastră și cred că nu veți regreta când vei primi mărfurile. ***-***

Emegency Observație: Acest accesoriu acceptă numai cea mai recentă versiune de plastic a acului senzor.Ac acceptă numai trianglelab și Dfroce senzori 3D touch.Metoda de înlocuire: vă Rugăm să scoateți șurubul de pe partea de sus a senzorului.Scoateți acul din partea de sus.Apoi înlocuiți ac nou și montați șuruburile.Vă rugăm să fiți atenți să nu fie prea forță brută.

Tag-uri: coperta 3d alcatel c7, 3d philips senzor, cazul 10 sonda, acrilice bubble albastru nivelul, senzor de temperatură ardui, tableta 3d de sticlă, trianglelab v6 filetate, nedefinit pantaloni, fc senzor, cr n bateriei.

  • Nume De Brand: DFORCE
  • Tip De Element: Auto-Nivelare Senzor
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: 3DTOUCH ac
image

Masaco2812

5
2021-08-09

“Calitatea produselor de ambalare este foarte frumos, vânzător de încredere,”

image

Bekir Aliyev

5
2021-08-02

“Am luat o sonda despre stoc. Ambalate în condiții normale de carton de ambalare cu buric. A fost relativ rapid, nu am fost într-o grabă)”

image

Krzysnowacki

5
2021-10-18

“Foarte bine ca în descrierea aplicației multumesc”

image

Kotosin13

5
2021-12-22

“Toate OK. Salutari din Argentina”

image

Kristina Oshkolup

5
2021-09-22

“La fel cum este descris. Rapid de transport maritim.”

Adauga Comentariul Tau Acum