Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

9packs 90g Drăguț Polimer Lut Noroi Umplutură de Fructe Felii Material de Desene animate DIY Meșteșug Decorative Consumabile Scrapbooki Ornamente

    (0) 0
(1 Recenzii)

67.93lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u12777

Observație: Valoarea Totală mai sus 8usd pentru vor fi expediate Prin Usite.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau China Post Registrul e-Mail de Aer, Bazate pe Diferite Țară.Mai rapid Și mai Sigur și de Asigurări.

Nume: Fimo Felii De Fructe

Avertisment: NU se Mănâncă Dimensiune: Aproximativ 5mm si 10mm per bucata Greutate: 90g = 10g*9bags Cantitate: Aproximativ 9000 de piese de Notificare: 1. Ea nu poate fi plasat în cazul în care copilul poate obține cu ușurință pentru a preveni copilul de la a manca. 2. Cu diferența de metoda de măsurare, vă rugăm să permiteți un mărimea abaterii.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Tag-uri: tin lut polimeric, pixuri lut polimeric, batman lut polimeric, craft supplies font, figurine drăguț lut polimeric, craft supplies publice, cercei drăguț lut polimeric, lut polimeric colier drăguț, filmo lut polimeric, drăguț sticle lut polimeric.

  • Material: CLAY
  • Numărul De Model: despre

Adauga Comentariul Tau Acum