Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vibrații Wireless Ore Meter Contor de Motociclete Metru Pentru Motocross Motor Barca cu Snowmobilul Motocicleta Drujba ATV-uri, Jet Ski 016B

    (0) 0
(1 Recenzii)

194.94lei 97.50lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u126133

Vibrații Wireless Ore Meter Contor de Motociclete Metru Pentru Motocross Motor Barca cu Snowmobilul Motocicleta Drujba ATV-uri, Jet Ski 016B

Caracteristici:

[Scenariu de Aplicare]-wireless vibrații oră metru este folosită pentru menținerea, întreținerea de distribuție (1-1000H poate fi setat) și timpul total de lucru (MAX 99999H) de vreo 2 sau 4 timpi pe benzina cu motor diesel.

[Serviciu de majordom]-instalare Simplă și configurare, citire corectă ore, rezistent la apa de design de lumina, de ploaie nu se teme, urma sălbatice (IP68).

[Asigurare a siguranței]-Anti-seismice și de soare-dovada de proiectare, de conducere în gropi pot fi afișate fără probleme, și să acorde întotdeauna atenție la sanatoasa ore de lucru a motorului.

[Concepute pentru tine]-Built-in baterie, neînlocuibile.Velcro-ul de instalare, un băț și o singură apăsare, simplă.Amortizat chei pentru configurare ușoară.

Sistem de distribuție, Inclusiv: acumularea totală de funcționare hoursTOT, înregistrarea parțială de funcționare timePAr,Sensibilitatea poate fi setată Mare sau LowSEN,contorul poate fi de blocare atunci când nu usingLoc,etc.

Descriere:

Stare: 100% De Brand Nou

Element Greutate: 60g

Caracteristici Speciale: Contor De Ore

Nume Model: RL-HM016B

Articol Diametru: 3.2 cm

Înălțime element: 1.4 cm

Element de Lungime: 6.8 cm

Tip de Material: ABS

Design unic, Inclusiv: ușor de instalat de către un autocolant,Rata de rezistent la apa IP65,etc.

Pachet:

1 × Motocross Contor De Ore

1 x senzor de linie

2 x Montare Legături

Tag-uri: rc 110 motor, caiac 440 barca, șuruburile cbr 1000rr 2004, snowmobil magazin de piese, vibrații de calibrare a contoarelor, vitezometru digital complet, casca gxt motowolf, motor macara de mici, vintage motor de motocicleta, indicator indicator contor de ore.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum