Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Black W/SCART la 3 RCA Phono Adaptor HDMI 1080p compatibil cu S-video la 3 RCA AV Cablu Audio pentru Proiector/DVD/TV Conector Audio

    (1) 5
(1 Recenzii)

16.02lei 10.88lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u124742

Caracteristici: 1. Puternic compatibilitate: compatibil-compatibil cu RCA cablu adecvat pentru utilizarea în TELEVIZIUNE, sisteme Home Theater, și toate celelalte -compatibil-compatibil cu RCA sprijinit pliances.2. Practic: -compatibil-compatibil cu cablu RCA este conceput pentru a conecta și de a transfera semnale de la-compatibil-compatibil port la RCA port.3. De înaltă calitate: Cablu de înveliș și stratul de izolație folosind material plastic, rezistent la uzura si durabil.4. Probleme au nevoie de atenție: Acest cablu funcționează ca un semnal trans tru, dar NU un convertor de semnal.5. Semnal puternic: Nichel placat cu conectori pentru semnal mai bun transfer.Semnalul de acest produs este foarte stabil.

Descriere:Acest lucru-compatibil-compatibil cu cablu RCA este conceput pentru a conecta și de a transfera semnale de la-compatibil-compatibil port la RCA port.Acest cablu funcționează ca un semnal trans tru, dar NU un convertor de semnal.Ca -compatibil-compatibil poartă semnale digitale în timp ce RCA poartă semnale analogice.Pentru ca aceste două formate de semnal pentru a comunica unul cu altul, atât de intrare și de ieșire dispozitive trebuie să sprijine funcția de conversie a semnalului (codează și decodează).

Specificatii:Conector A: -compatibil-compatibleConnector B: 3 RCASupports: 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p resolutionCable Lungime: 59inches ( prox. 1,5 m)Conexiune Split/Duplicarea: 1: 3Color: Negru

Pachetul Inclus:

1 buc* compatibil Hdmi Pentru a 3Rca Scart Două-In-One Cablu Adaptor

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Tag-uri: phono 450 de centura, consiliul phono, din mufă phono, phono 8 caz, phono difuzor accesorii, placă turnantă phono cartuș, phono se2020 caz.

  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: ONLENY
image

Gor Elenka

5
2021-08-31

“rapid de TRANSPORT maritim”

Adauga Comentariul Tau Acum