Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

DBG-104 Tip Disc Frână Pneumatică & Aer Presiune Disc Ambreiaj Pentru Control de Tensiune

    (0) 0
(1 Recenzii)

586.92lei 551.72lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u124345

Parametrii Tehnici

BG-104 Tip Disc Frână Pneumatică

Model:DBG

Tip:tip Disc frână pneumatică

Caracteristici

Tip disc frână pneumatică este potrivit pentru diferite moduri de instalare, acesta poate fi, de asemenea, utilizate în mișcare liniară de frânare.Cea mai mare frecare zonă se extinde ciclul de întreținere și durată lungă de viață.Dacă mai multe frânele sunt instalate pe un disc, cuplul crește de mai multe ori.

Principiul de lucru

Tip disc frână pneumatică și aer sub presiune disc ambreiaj sunt produse de pistonul pe cilindru corpul pentru a genera axiale, formând astfel transmiterea momentului de rotație.

După ce cilindrul este descărcat, arcul împinge pistonul înapoi la poziția inițială și cea de cuplu dispare.

Când primăvara frână este folosit, axiale impuse de cuplul este generat de primăvară, iar pistonul este prevăzut cu un caz de presiune a aerului pentru a elibera frâna.

Tip disc frână pneumatică cu multipunct de frânare, o varietate de instalare flexibilă, opțional componente de frânare crește sau descrește, face au o gamă largă zonă de cuplu raza de control, și are caracteristicile de cuplu mare și de înaltă precizie.

Tip disc frână pneumatică este potrivit pentru toate tipurile de situații, inclusiv de control de tensiune, de frânare de urgență și poziția de control.

Principalele caracteristici

1.Rezistență la apă, rezistență la praf, rezistenta la temperaturi ridicate, durabilitate mare și performanță stabilă.

2.Utilizarea de aer presiune de acțiune, nici o scânteie electrică, cu explozie-dovada, în condiții de siguranță și de încredere.

3.Forța de frânare poate fi reglată în mod arbitrar, frânare moment gama este largă.

4.Disiparea căldurii este bun.Placa de frecare este rezistent la frecare și de înlocuire este ușor.

Cerere

Tip disc frână pneumatică este potrivit pentru utilaje, utilaje de constructii, otel de laminare, mașini de trefilare a sârmei și eșuare mașină Yang Yang, forma Yang, poarta de tip macara si macara, utilaje de fabricare a hârtiei, nava Yang masina grea, de fasonare, de hrănire, de poziționare, de control de tensiune, etc.

Tag-uri: femei vintage mare sac de ambreiaj, italia ambreiaj, enduro discuri de frână, ambreiaj 3d, aer aerisire a sistemului de frânare pneumatic, frână cu aer dezaerare a lichidului de schimbare, european de ambreiaj, worx electric de 12v, cumpara sac de ambreiaj de sex masculin, max 4 comutator de presiune.

  • Certificare: CE
  • Dimensiune: 0
  • Stil: 0
  • Tip: 0
  • DIY Consumabile: ELECTRICE
  • Numărul De Model: DBG-104
  • Tip De Ieșire: 0
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum