Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Puternic 106 fără Perii de Mana de Ax Dentar Laborator Micromotor se Ocupe de piese Pentru 50000rpm

    (0) 0
(1 Recenzii)

174.31lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u124344

Puternic 106 fără Perii de Mana de Ax Dentar Laborator Micromotor se Ocupe de piese Pentru 50000rpm

Măsuri de precauție:

① Atunci Când mânerul este folosit, mânerul nu trebuie să fie la ralanti, și măcinare pin-ul trebuie să fie instalat. ② Atunci Când instalarea de slefuire cap, tija de cap de măcinare trebuie să fie curățate și curățate, și apoi încărcate în mandrină. ③ Nu lăsați apă în când utilizați piesa de mana altfel piesa va fi rugina.Trebuie să curățați apă și să-l usuce apoi continuați să utilizați dacă apa in mana. ④ Utilizarea comutator de picior trebuie să fie oprit gazdă putere, în caz contrar aceasta va afecta performanța de gazdă circuit. ⑤ Nu a lovit sau a face să cadă în jos, în special în mâner. ⑥ Este strict interzis să realimenteze rulmenti.

Avem trei chuck opțional:

2.35 mm/3.0 mm/3.175 mm.Standard este de 2.35 mm.Dacă utilizați este diferit, vă rog, atunci când ia comanda trebuie să remarcă.Și ne vom folosi de plug, standard UE plug.Dacă ai nevoie de alții, vă rog, remarcă atunci când ia o comanda

Notă cumpărare

Despre primirea: Dacă alegeți logistica punct de mențiunea: logistica compania locală de logistică punct te va suna, te rog adu cartea de IDENTITATE la punctul de livrare pentru a ridica bunurile.Dacă alegeți metoda de curierat, vă rugăm să verificați următoarele elemente înainte de a semna. 1 vă Rugăm să confirmați dacă ambalajul este deteriorat în prezența curierului.Dacă nu există nici un prejudiciu, vă rugăm să cereți pentru primirea în urma inspecției. 2. Confirmă faptul că cantitatea de produs este corect.În cazul în care cantitatea este incorectă, vă rugăm să-l respingă și să ne contactați în timp.

Despre produs informații:

Produse diferite loturi, unele informații de produs pot fi diferite de produsul real, vă rugăm să folosiți produsul real informații (interpretarea finală dreptul aparține companiei).

Shippment

1. TNT/FedEx/DHL/UPS recomandat pentru probe sau sub 45 KG greutate bunuri,de la ușă la ușă. 2. Cailor respiratorii sau Seaway recomandat pentru masa de bunuri aeroport(port) la aeroport(mare-port) 3. Timp de livrare: 5-10 zile pentru proba, 15-20 de zile, pentru masa de bunuri.OBSERVAȚIE: costul de Transport depinde de greutatea totală sau volumul.Putem calcula costurile de transport pentru referință.

FAQ

Q1: Esti producator?A1: Da.suntem fabrica, dar nu doar o fabrica, ca avem echipa de vanzari, proprii designeri, propriul showroom, poate ajuta cumpărătorii să decidă ce produse sunt cele mai bune lor de alegere, și toate cererea dvs. va fi răspuns în termen de 24 de ore Q2: ai Putea accepta, pentru proba?A2: Da.vom accepta proba pentru evaluarea T3: ai Putea face Servicii de OEM?A3: Unele elemente accepta acest serviciu, pls contactati-ne pentru detalii Q4: Ce mijloc de transport ar fi mai bine?A4: În general, am sfaturi pentru a face livrarea de mare pentru comenzi mai mari, și pentru întreprinderile mici order.Courier.By Aer

Tag-uri: puternic at2 motor, motor 130 50000rpm, maraton motor 2hp, foredom micromotor bijuterii, cablu puternic dentare, mașină de frezat personalizate, zerotech motor fără perii, contra cost dentare de mana, burghiu electric giro, dc motor mic.

  • Material: Plastic
  • Viteza de rotație: 0~50, 000RPM
  • Putere: Alte
  • Tensiunea de ieșire: Alte
  • Cerere: Puternic 106 Arborelui Principal
  • Tip De Element: Laborator dentar piesa piese de schimb
  • Numărul De Model: 106 ax, Puternic 106 Arborelui Principal
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum