Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

ASR Normal Vânzare Fierbinte Silicon Laptop Tastatură rusă Capac Protector pentru MacBook Air 13" 2018 Lansat A1932 cu Touch ID

    (0) 0
(1 Recenzii)

11.70lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u124147

Caracteristici:

Rus cuvinte cheie sunt imprimate pe capac tastatură, piele de Silicon-a făcut mai ușor pentru tastarea. 100% de brand nou și de înaltă calitate, Acest lucru este la NOI standarde ,Nu este potrivit pentru Europene și British standard Keyboard cover se Potrivesc pentru MacBook mai Nou Air 13 Inch 2018 Eliberarea A1932 cu Touch ID-ul de amprente, Ușor de curățat, uscat, curat pot fi refolosite mai târziu.Rezistent la apa, nu mai trebuie să vă faceți griji despre apă, lapte, suc, cafea și alte lichide stropire în tastatură, în timp ce daunele pe calculatorul dumneavoastră iubit.Praf anti-murdar, pot evita praf, funingine, cookie-uri, etc. se încadrează în fisuri afecta utilizarea tastaturii și a vieții de pe tastatură.Curățare convenabil, gata pentru a curăța tastatura va fi mereu nou.

Compatibil Pentru:

Pentru MacBook mai Nou Air 13 Inch 2018 Eliberarea A1932 cu Touch ID-ul de amprente

Nu Este Compatibil Pentru:

Pentru Macbook Air 11" A1370 A1465

Pentru Macbook Retina 12"A1534 A1931

Pentru Macbook Air 13"A1466 A1369

Pentru Macbook Pro 13"(cu hard disk) A1278

Pentru Macbook Pro Retina 13"A1425 A1502

Pentru Macbook Pro 15"(cu hard disk)A1286

Pentru Macbook Pro Retina 15"A1398

Pentru Macbook Pro 13" cu/fără Atingere bar A1706 A1708 A1989 A1988

Pentru Macbook Pro 15" cu Touch bar A1707 A1990

Pachetul inclusiv :

1 X Russian Keyboard Cover (Ambalare de mai Jos)

Am garantie elementul va fi bine tratată și protejată.Să protejăm mediul împreună!

Pls verifica modelul frist!

Note Speciale:

Acest capac tastatură este doar pentru NOI, pentru versiunea tastatura (NU versiunea Europeană), se pot distinge:

Produsul nostru:

* Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare, astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu t checkout am mmediately, rog, așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementele au fost primite.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Sau Înlocuire.Nu există Excepții! 2.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Dar Alte Motive, costul de Livrare este suportat de către cumpărător numai. 3.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne furnizați de transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni. 4.Va vom returna Integral,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele,După Atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Usite.ro.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportat o d returnat în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Usite.ro!

1.Noi oferim Specail Pret/Transport/Stoc/Serviciu.

2. Grăbește-Te Upl!Pentru a Fi Client VIP.

3.Contactati-ne prin Trade Manager/contacteaza-ne Acum!!

FI CLIENT VIP,Mai multe Reduceri va getl!!

1. 180 de zile de garanție.Dacă există o problemă de calitate termen de 180 de zile, ne va oferi un produs de brand nou pentru gratuit, și trebuie doar să plătească costul de transport maritim.

2. De obicei,ne va livra produsele în termen de 24 de ore.Acesta poate fi livrat în termen de 45 la 65 de zile pentru cele mai multe țări/regiuni.

3. Dacă informațiile de urmărire arată că mărfurile nu au livrat în 90 de zile, te rog, deschide dispute și selectați nu am primit pachetul, ca motiv, si va vom returna.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Tag-uri: keba tastatura, hp smart touch de 4 tastatură, mandala macbook air 13 inch, vanzare stoc rochie, vanzare stoc cardigan, mackbook air 13 capac tastatură, vanzare stoc blugi, 2014 macbook pro 13 acoperi, t101 tastatura, easymax tastatura.

  • Limba: Russian keyboard skin-uri
  • Tip: Silicon laptop capac tastatură pentru mac
  • Culoare: negru
  • Nume De Brand: ASR
  • Produse De Stare: Stoc
  • Vând Punctul 2: Tastatura Qwerty protector
  • Suport: Drop-ship
  • Funcția: Praf, Rezistent la apa, Protecție completă pentru computer keyboard
  • Pachet: No
  • Vând Punctul 3: Fabricate la cele mai inalte de calitate
  • Model: Pentru MacBook mai Nou Air 13 Inch 2018 Eliberarea A1932 cu Retina Display
  • Origine: NC(de Origine)
  • Dimensiunea Aplicare: tastatura laptop
  • Vând Punctul 1: Silicon Anti-praf rezistent la apa Ulei-dovada
  • Modele Aplicabile: macbook air
  • Versiune: NOI model
  • Grosime: Ultra-subțire
  • Material: Silicon

Adauga Comentariul Tau Acum