Imagine 0
Imagine 1

1 buc 4/4 lemn de trandafir Vioara Tailpiece fix Fine Tuners Coada Intestin, Vioară Accesorii

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

18.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u123361

1 buc 4/4 lemn de trandafir Vioara Tailpiece fix Fine Tuners Coada Intestin, Vioară Accesorii Vom răspunde la întrebările dumneavoastră, ca imediat ce va fi posibil.Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că trebuie 12-16 ore diferenta de timp cu Europa de Vest și 8 ore diferenta de timp cu S. U. A. prin Urmare, ne promitem că vom face tot posibilul pentru a răspunde la e-mailurile în termen de 24 de ore.Vom accepta doar Paypal

transport:

Prețul nu este prea mare pentru proiect, Dacă transportul în Statele Unite ,Canada,Marea Britanie,Franța,Federația rusă,Australia,Ne-uz General ePacket livrare din China(aproximativ 14-21 de zile lucrătoare) navă, în Alte țări, vom folosi Airmail Economie China post office (aproximativ 25-35 de zile lucrătoare) nava în întreaga lume,își reducă costurile de transport.

Puteți folosi, de asemenea, EMS, China internațional în regim de urgență servicii de transport maritim, pentru door-to-door de transport, (aproximativ 7-15 zile lucratoare Ajunge ) Mai mari costurile de transport.

Dacă utilizați EMS transport, Sau nu indica costurile de transport,vă rugăm să ne contactați cu privire la transport,Vom trimite proiectul de lege pentru tine.

Tag-uri: podul de vioară, vioara vioara electrica, rosewood vioara chinrest, rosewood tijă de pescuit 1 8m, 1 coardă de vioară, syntitic coardă de vioară, besponnene coardă de vioară, coardă de vioară sintetice, rosewood tijă de pescuit de 4 piese, 12 tailpiece vioara.

  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Utilizarea: Vioara Utilizare
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum