Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

5 Perechi/lot EarPods Acoperă Sport Silicon Capac Ureche Căști Maneca Căști Adaptor Capac de Protecție Accesorii pentru telefon

    (2) 5
(2 Recenzii)

5.05lei 3.64lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u122275

SIGUR se POTRIVESC - EarPodz confortabil de prindere de ureche și de a oferi un sprijin suplimentar de conformitate cu canelura ale urechii interne, ceea ce înseamnă ore de ajustare-asculta gratuit dacă sunteți pe drum, pe o centrare, sau pur și simplu de a asculta melodiile preferate.

ULTRA CONFORTABIL - Proiectat cu Hipo-Alergenic & din Silicon Medical de Calitate și Flexibil, Elastomeri, EarPodz oferi o mai bună experiență de ascultare, fără a compromite confortul, chiar și după frecvente și extinse de utilizare.

FRUSTRAREA de INSTALARE GRATUIT - pur și Simplu alunecare silicon acoperă peste stânga și dreapta partea de Earpods / Airpods.EarPodz stretch pentru a se potrivi perfect orice circulară Earpod / Airpod.

REZISTENT la APĂ - Made pentru un stil de Viață Activ - Mare pentru alergare, jogging, patinaj, snowboarding, conferințe video, ciclism, sală de fitness, sală de sport și mai mult!

Pachetul include:

5 Perechi EarPods Acoperă

Tag-uri: omtp căști, protezele auditive răspunde, europene earpods, căști cazul pod, grafic suport de telefon, swees smartphone, pubg earpods caz, yakult cască caz, langsdom ear pods, teable suport de telefon.

  • Material: Silicon
  • Nume De Brand: CHENJ
  • Tip De Element: Casti Husa Silicon
  • Pachet: No
  • Numărul De Model: Sport Silicon Capac Ureche Căști Maneca
  • Origine: NC(de Origine)
image

Ceckbr13

5
2021-10-01

“Foc. 5 perechi de venit. Foarte confortabil”

image

Lisova2505

5
2021-12-23

“Au sosit combinate cu livrare în 10 zile! Sunt perfect! Cinci perechi vin și se potrivesc perfect. Mare!”

Adauga Comentariul Tau Acum