Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Maltese cățel de Pluș Jucărie de Pluș Drăguț de Simulare de Animale de companie Pufos Păpuși pentru Copii Cadouri Pentru Copii Bichon Frise Cățeluș de Pluș T D9E7

    (0) 0
(1 Recenzii)

124.74lei 71.08lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u121704

Caracteristică:

Acest pluș umplute animalul este în siguranță cusute cu cea mai înaltă calitate fibre de poliester și umplut cu alb din polipropilena de pluș umplutura, care este complet nou material.

Model animal drăguț de design, mare pentru călătorie, birou, familie și călătorii de afaceri.

Frumos umplute jucărie de pluș, uimitor.Super cadouri nu sunt numai pentru copii, dar, de asemenea, pentru prietenii, familia și cei dragi.de înaltă calitate!

Când te uiți la ea, ele sunt atât de drăguț că ai putea simți mai bine și chiar toate sentimentele rele vor dispărea, care poate scuti de stres.

Extinde interesul copiilor în cercetare pe animale.Decor Perfect pentru sarbatori

Utilizare: poate fi folosit ca cadouri de Craciun pentru fete, femei și copii, de uz casnic, perne, decoratiuni de birou, cadouri de ziua de nastere, petrecere, nunta, decoratiuni, cadouri, jucarii pentru copii, etc.

Dimensiuni:

Conținutul Pachetului:

1 x jucărie de pluș

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Tag-uri: picturi bichon frise, canapele de pluș baby, păpuși, animale de pluș, salopete bichon, mici de plus leu, simulate câine negru, câine de simulare autocolant de perete, ham bichon maltese, papusa pufos de familie, suveniruri malteză.

  • Material: Bumbac
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tema: Alte
  • Tip De Element: Animale
  • Varsta Recomanda: 25-36m
  • Caracteristici: Umplute & Pluș
  • Certificare: CE

Adauga Comentariul Tau Acum