Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Reîncărcabilă Pompa de Aer 6000mA Anvelope Pneumatice fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa Pentru Anvelope de Biciclete Bile

    (0) 0
(1 Recenzii)

227.18lei 102.25lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u1212

Reîncărcabilă Pompa de Aer 6000mA Anvelope Pneumatice fără Fir Compresor Portabil Digital Auto Pneu Pompa Pentru Anvelope de Biciclete Bile

Puncte: 1、Inteligent și Automat Anvelope Pneumatice: electric compresor de aer are 4 valori unitare de PSI, BAR, KPA, Kg/cm2, presetate pentru a monitoriza presiunea în anvelope, și închide automat atunci când presiunea dorită este atinsă.În condiții de siguranță și de încredere pentru a utiliza.

2、Portabil și în condiții de Siguranță Pompa de Aer: părțile laterale ale mini compresor de aer sunt concepute în formă de a oferi o aderență bună.Wireless de umflare este de dimensiuni mici, ușoare, ușor de transportat pentru călătorie.Umflare caracteristici profesionale și în condiții de siguranță la supracurent, la suprapresiune, și supraîncărcare protecție, permițându-vă să se bucure de procesul de umflare.

3、LED Digital Compresor de Aer: atunci Când pompa de aer este conectat la anvelope, numărul de sus reprezintă inflația reală valoare de presiune, și în număr mai mic reprezintă standardul presiunea de umflare valoare.

4、wireless pompa de aer poate fi folosit ca un 6000 mAh mobile de alimentare, și cu fir, pompa de aer poate fi utilizat numai cu un cablu de alimentare și nu conține o baterie.

5、3 Moduri: 3 moduri de lumina poate fi ușor schimbat, lumină albă obișnuită pentru iluminare, rosu lent frecvență lumina de avertizare, pericol siguranța lumina de avertizare.

Caietul de sarcini:

Nume: Multifuncționale Inteligente Compresor De Aer Pompa

Produs material: aliaj

Dimensiune produs: despre 172*70*55mm/6.77*2.76*2.17 inch

Tensiune nominală: 12v

Putere nominală: 60w

Unitatea:

Bar, psi, kpa, ks/m2

Greutate produs: despre 705g greutate brută cu modele, despre 885g greutate brută pentru modelele fără fir

Lista De Ambalare:

Prin Cablu Pompa De Aer*1+Bricheta Cablu*1+1*Duza Aer+1*Inflația Tub+1*Sac

Sau

Wireless Pompa De Aer*1+Bricheta Cablu*1+1*Duza Aer+1*Inflația Tub+1*Sac+1*De Tip C, Rapid De Încărcare Cablu

Tag-uri: kkmoon pompa de aer, mni pompa de aer, minj pompa de aer, aria compresor de aer, 600mah compresor de aer, perif pompa de apa, compresor silentios portabil, hopar pompa de aer, pcp 350 compresor, balloune pompa electrica.

  • Nume De Brand: LACYIE
  • Utilizarea: pentru Biciclete de baschet Gonflabile
  • Tip 1: Anvelope Pneumatice
  • Dimensiune: about 172*70*55mm/6.77*2.76*2.17inch
  • Certificare: Nici unul
  • Numele: Pompa De Aer
  • costum: Pentru motociclete
  • Caracteristică: Portabil
  • Material: aluminiu
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Masina automata de compresor

Adauga Comentariul Tau Acum