Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

20 de Piese de Sublimare Gol Magneți de Frigider DIY de Transfer de Căldură Magnet de Frigider Frigider Autocolant Creative Sublimare Cadou

    (2) 3
(2 Recenzii)

100.17lei 67.10lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u118192

Sublimare Magneți pentru Frigider: Vei primi 10buc pătrat sublimare magneți de frigider și 10buc rotund magneți de frigider.Puteți DIY diverse modele deosebite pentru a decora bucătărie și frigider și a vă oferi o experiență plăcută.

Materiale de înaltă Calitate: Sublimare gol magneți de frigider sunt realizate de înaltă calitate, cu o densitate medie mdf, sublimare acoperire moale și magneți.Puteți face magneți de frigider cu tot felul de modele deosebite vă place.Și poate fi absorbit direct pe orice metal sau de suprafață magnetică.

Decor creativ: sublimarea gol magnet de frigider adoptă o singură față-verso sublimare înveliș de design.Puteți imprima orice design vă place pe ea, cum ar fi fotografii de cuplu, fotografii personale, de Crăciun și Halloween temă modele, etc. Este o necesitate pentru DIY magneți de frigider.Cea mai buna alegere.

Cum să Utilizați: temperatura mașină de transfer trebuie să fie stabilite între 180-190 de grade Celsius/356-374 de grade Celsius, timp de 60-70 de secunde, potrivit fierbinte pentru presa de transfer; Notă: Există un film protector pe suprafața de DIY gol sublimare magnet de frigider, înainte de utilizare, vă Rugăm să-l smulgă.

Ideal Cadou la Alegere: Această sublimare frigider autocolant pot fi realizate într-o varietate de modele deosebite, potrivit pentru familia, prietenii, colegii de clasă, colegi și profesori, etc.; acesta este un cadou bun de cazare pentru vacanțe, cum ar fi de Halloween și de Crăciun.Prin idei DIY, acest lucru Va deveni un cadou semnificativ.

Tag-uri: glonțul jurnalul profasinal, sublimare gol brățară, sublimare bambus caz de telefon, sublimare lemn cu magneti, juibei sticla cristal, sublimare capac de sticlă de apă, de înaltă rezistență magnet, sublimare hawaie caz, folie de vinil masina anime, pahar pentru sublimare.

  • Origine: NC(de Origine)
image

Irena Kroha

1
2021-10-01

“Sunt dezamăgit, folia de protecție de pe magneți lasă urme de lipici, magneți ajuns murdar și nu sunt multe benzi magnetice să rămână în urmă.”

image

Twenty8147

5
2021-12-27

“יפה מאוד”

Adauga Comentariul Tau Acum