Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Moda Inel De Păr Floare Trandafir Elastice De Păr Intestinul Gros Elastic Banda De Păr De Culoare Solidă Accesorii De Par

    (0) 0
(1 Recenzii)

6.55lei 4.47lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u117232

Descriere: 💐Crescut formă și material moale pentru a oferi final estetic. 🌹Luciu frumos, delicat măiestrie, retro sălbatice,confortabil și elegant, ușor de utilizat. 👒Vei fi la moda daca ai fin sau gros.Compliment orice coafura sau tinuta, pentru orice sezon.Caietul de sarcini: Denumire Produs: Trandafir Coarda Păr Material: Pânză Culoare: bej Dimensiuni: 8cm/3.15 inch Pachetul include: 1*coarda păr Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.Vă mulțumesc pentru înțelegere. 2.Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Tag-uri: mare a crescut ring, cum face pyrography instrument, mare sillicon role de păr, sudare inel mare, de viață a crescut ring, singur trandafir inel, remediu inel mare, vanzare elastice de păr, uscător de păr face curl, elastice de păr mat.

  • Numărul de Bucăți: Combo
  • Material: Plastic/Rasina
  • Numărul De Model: Par A Face Instrumente
  • Tip De Element: Braider
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum