Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

8 Pini Cablu de Alimentare Pentru Minerit CPU GPU 8pini La 2X8 Pini (6+2) placa Grafica Dual PCI-E 8 Pini pentru Alimentare Splitter Cablu 21Cm

    (0) 0
(1 Recenzii)

51.90lei 40.49lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u11721

8 Pini Cablu de Alimentare Pentru Minerit CPU GPU 8pini La 2X8 Pini (6+2) placa Grafica Dual PCI-E 8 Pini pentru Alimentare Splitter Cablu 21Cm

1,8 Pin la dublu cu 8 Pini (6+ 2 Pin) PCI Express adaptabil cablu vă permite să conectați sursa de alimentare cu o Putere standard de conector de Alimentare si GPU carduri conectorul de alimentare care necesită 8-Pini sau 6 Pini conector.O soluție Cost-Eficiente pentru Bitcoin Mining.

2,6+2Pin covertiable conector face posibilă pentru a connecte la Videoclipuri Grafice de Carduri de 6 Pini sau 8 Pini PCIe alimentare conectori.Perfect compatibil pentru PSU , AMD, Corsair, TT, OCZ, ASUS, ASRock, EVGA, Gigabyte marcă unități de alimentare cu energie.

3,- 8pini adaptor de alimentare cablu de extensie pot împărți CPU 8pini conectorul într-un CPU dual 8pini (6pini + 2Pin) conector pentru a conecta la placa de baza pentru alimentarea cu energie.

4,CPU SURSA de alimentare adaptor de cablu are cleme și încuietori pentru conectarea sigură pentru a preveni deconectarea accidentală.

5,Fiecare conector este de precizie turnate pentru a asigura corecta standard pentru dimensiunea și forma.

Nume produs: 8pini la dual 8pini prin cablu

Interfață produs: 8pini pini de sex masculin interfață la un capăt, 6+2Pin de sex feminin interfata de la celălalt capăt

Aplicabile echipamente: computer personal

Culoare:Negru+galben

Material:PVC

Dimensiuni:21CM

Conținutul Pachetului:

6 * 8pini la dual 8pini linii

/

8 * 8pini la dual 8pini linii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: pci exp 1 placa de retea, sata cablu alb, mkii 6 pin, low profil card grafic, bratara ide, gpu vânzare, minerit 4 placa grafica, antminer psu ue cablu, mini slim placa grafica, gpu 8 pini.

  • Material: PVC
  • Numele Produsului: 8pini la dual 8pini prin cablu
  • Nume De Brand: Orsda
  • Lungime Cablu: 21cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Interfață De Produs: 8pini pini de sex masculin interfață la un capăt, 62Pin de sex feminin interfață pe ceilalti
  • Tip: Cablurile SATA
  • Aplicabile Echipamente: calculator personal
  • Utilizarea produsului: conectați schimb CPU 8P la linia de alimentare de la placa grafica
  • Certificare: Nici unul

Adauga Comentariul Tau Acum