Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Motocicleta ABS Mână de Paza Scut Ușor Mâna Protector mânerul din Capac Pentru R1200GS SF850GS Accesorii Moto Amabilitate

    (0) 0
(1 Recenzii)

97.54lei 40.01lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u116749

Puncte:

1、Proteja mânerul din: mânerul din Aceste protecții sunt realizate din plastic dur, care ajuta pentru a fi flexibil, de a absorbi impactul, în loc de a-l transfera la ghidon sau bar monteaza ca un rigid din aluminiu sau oțel garda.

2、Ușor și Durabil: mânerul din Acest scut este ușor, ea are de înaltă rezistență, rigiditate mare, de înaltă rezistență la tracțiune, câmpie înaltă de grade, rezistenta la temperaturi ridicate și cele mai bune luciu.

3、Pentru Protecția mâinilor: mânerul din protectorii pot proteja mainile impotriva frigului.Acestea oferă mai multă protecție pentru mâini pe cei mult timp rece sau ploios plimbari.

4、Accesoriu Practic: Proiectat pentru a fi atașat la valori polițiștii de mână, acestea oferă o protecție suplimentară pentru elemente și menține în căutarea de bine în același timp.

5、Simplu de Instalare: Usor de instalat, eficienta mare.

Caietul de sarcini:

Nume: Motociclete Hand De Pază Scutul

Material: plastic ABS

Greutate: aproximativ 350g

Poziția de montare: pe ambele maluri ale ghidon

Modele aplicabile:

Pentru BMW S1000XR 2013-2018

Pentru BMW F800GS 2013-2018

Pentru BMW R1200GS 2013-2018

Pentru BMW R1200GS LC 2013-2018

Pentru BMW R1200GS 2013-2018

Pentru BMW R1250GS/ADV 2018 2019

Lista De Ambalare:

Mânerul Din Scut*2

1.vom trimis elementele în termen de 2-5 zile după ce plata a fost confirmată de către platforma(zile de lucru,nu sezoanelor de vacanță).

2.transportul prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru mai mult de 2 kg de mărfuri în 15-25 de zile lucrătoare , dacă ai nevoie de un element de urgență ,vă rugăm să alegeți comerciale de transport maritim expres.

3.atunci când primiți produsele comandate,vă rugăm să verificați-l cu atenție în 24 de ore.

4.dacă nu primiți elemente, atunci când timp de livrare este de peste , vă rugăm să nu vă faceți griji , puteți veni la nativ post office-l verifice sau să ne contactați în primul rând , ne va ajuta să-l rezolve .

1. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri că putem.

2. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom da cumpărător rambursare.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

4. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

2. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

3. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

4. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Tag-uri: sacou motocicleta om hond, jachetă de motociclist din piele shin, r1200gs 2013 autocolante, chiloței de protecție moto, casca motocicleta emili, aparatoare de motociclete de strada, casca motocicleta urechile de sex feminin, manga casca de motocicleta, coloană r1200gs lc, jacheta r 1200 gs.

  • Tip De Element: Care Se Încadrează De Protecție
  • Lista De Ambalare: Mânerul Din Scut*2
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum