Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

90M Fagure de Hârtie de Cadouri Ambalare de Hârtie de Ambalaj pentru Deplasarea Kraft Rola de Hartie de Ambalare Amortizare DIY Meșteșug Decor Maro

    (1) 5
(1 Recenzii)

139.84lei 78.32lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u116234

Stimate cumpărător, dacă sunteți interesat în nostru fagure de miere ambalaj rola de hârtie, vă rugăm să ne spuneți în ce țară sunteți din.Ne-ar dori pentru a verifica dacă putem oferi ieftin sau rapid de transport maritim.Dacă doriți să cumpere în vrac, vă rugăm să ne contactați și vom cita mai bun preț.

Ambalaje Ecologice Rola De Hartie

Este o mare decor de epocă hartie de ambalaj pentru cadouri cutie și flori.Îl puteți folosi pentru decor pentru nunta si petrecere.

Blocat Air® maro fagure de hârtie este un nou eficient perna pachetului de umplere și de protecție pentru transport și se deplasează.Păstrați obiecte fragile în condiții de siguranță și sunet în transport.

Fagure de amortizare folie foaie de hârtie pentru mișcare este un ambalaj ecologic de umplere, alternativă la plastic cu bule de amortizare folie, alune, spuma, praf, și perne de aer.Este biodegradabile, reciclabile și reutilizabile.

Caietul de sarcini

Opțiunea 1: Latime 38cm, Lungime 30m

Opțiunea 2: Latime 38cm, Lungime 90m

Opțiunea 3: Latime 30cm, Lungime 10m

Ușor de Utilizat

1.Scoate hârtie kraft și apoi întinde-l.

2.Pune obiectele în și înfășurați & roll de câteva ori.

3.Rupe sau a tăia hârtia.

4.Ori, tide sau pune-o cutie.

【Pernă bună】: După întindere, 3D fagure de miere structură oferă pernă bună, mai Multe ambalaj păstrează elementele de siguranță și nu de rupere.Mare ușoare, materiale de ambalare pentru mișcare și transport.

【Obiecte Fragile】: fagure de hârtie de ambalaj poate fi utilizat pe scară largă.Puteți pachet de electronice, ceramică, artă, vesela, pahare, vaze, cani, farfurii, rame foto, cadouri, vinuri, lumânare borcane și orice alte obiecte fragile.

【Punct de vedere estetic】: clienții sau prietenii vor fi încântați atunci când deschiderea cutiei.Delicată și curată pachete vor beneficia afacerea dvs. de mici dimensiuni pe Etsy, sau Ebay. 20 de Autocolante si 1 rola de panglică sunt incluse in pachet.

【Economie de spațiu și Ușor de Utilizat】: Plat rola de hârtie salvează spațiu pentru a stoca.Când aveți nevoie pentru a împacheta, doar trage și întinde hârtie kraft, pune articole pe, folie de mai multe ori, lacrimă și pune-l într-o cutie.

Tag-uri: con de hârtie de ambalaj, rusia ambarcațiuni, folie de hârtie de crăciun strălucească, fagure de hârtie bijuterii, flori de presă hârtie, imprimare hârtie de ambalaj cadou, colorate de hârtie de rulare, arc hârtie de ambalaj, antic hârtie kraft, cutii de țesut de hârtie clasic.

  • lungime: 30M, 90M
  • Tip de en-Gros: NO
  • Numărul De Model: Blocat Aer
  • Origine: NC(de Origine)
  • Culoare: Maro
  • Material: hârtie kraft
  • Lățime: 38cm, 30cm
  • Setați Tipul: Da
image

Www Libertyone

5
2021-09-10

“Rapid, vânzătorul de răspuns rapid și bunurile au fost primite în 8 zile. Rola mare și ieftin. Mare pentru ambalaj cadou. ”

Adauga Comentariul Tau Acum