Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

Uxcell Tuburi din PTFE Furtun de Înaltă Temperatură Tub Țeavă Multifuncțional de Izolare 1.8 mm ID x 2.2 mm OD x 4.92 ft Alb

    (0) 0
(1 Recenzii)

12.87lei 10.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u116151

Caietul de sarcini:

Culoare:

Material: PTFE

Lungime:

IDxOD:

Alungire: 150~400%

Rezistenta la compresiune: 12Mpa/1740Psi

Max Temperatura De Operare: 240℃/464°F

Pachetul De Conținut:

1 x Tub PTFE

Descriere:

【】 Caracteristică - Tuburi din PTFE are o puternică rezistență la coroziune, acid și alcaline rezistență, de înaltă temperatură(240℃/464°F) rezistența de izolație și rezistență.

【De Material】- PTFE Tub are un coeficient redus de frecare, cu o suprafață non-stick, este un ulei bun-gratuit materiale de lubrifiere.Este flexibil, dar nu este ușor să se deformeze, rezistent la imbatranire, are o durată lungă de viață.

【Aplicarea】- utilizate pe scară Largă în șine de ghidare, izolații electrice la diferite frecvențe.ca gaz și lichid de transport tuburi, garnituri de țevi schimbător de căldură tuburi, utilizarea în mașini, electronice, supape, etc.

Tag-uri: izolante din fibră de sticlă furtun, temperatură ridicată sticla de apa, uxcell scaun, uxcell cortina, încuietori uxcell, elastic talie mare tub fusta, izolare balon cu apa, rezistent la caldura furtun de cauciuc, senzor de temperatură înaltă temps, kit uxcell.

  • Material: Alte
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: UXCELL
  • Tip: Alte
  • Numărul De Model: Tub PTFE

Adauga Comentariul Tau Acum