Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Crăciun Ren Cap Acasă Decorative Canapea Pernă De Canapea Față De Pernă De Culoare Crem Lenjerie De Cerb, Animal Print, Pernă Acoperă

    (0) 0
(1 Recenzii)

28.55lei 25.98lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u112744

Crăciun Ren Cap Acasă Decorative Canapea Pernă de Canapea față de Pernă de Culoare Crem Lenjerie de Cerb, Animal Print Pernă Acoperă(Fără umplere)

Notă:partea albă (blank parte) in poze, culoarea reală de husa pernei este o lenjerie de culoare naturala ,Crem, Bej (ca în fotografia de mai sus demonstrație)

Element:Ren Cap/ Animal print Culori: Ca imagini / Crem / Bej Dimensiuni: 45cm x 45cm ( 17.5 inch x 17.5 inch) vă Rugăm să permiteți-1-2cm discrepanță,din cauza manuală de măsurare.Stil: Crăciun Material: Lenjerie de pat din Bumbac (se spală la Mașină) Fermoar: Fermoar Invizibil Pachetului: 1 x pernă acoperă (Fără pernă interior inclus) recomand 4 bucăți ca un set în decor casa ta.Note: 1.Prețul de aici este doar pentru pernele de acoperire, nu include interioară.dacă ai nevoie de perna interioara, vă rugăm să verificați de mai jos pentru ea. 2.Culoarea reală pot fi mici diferențe datorită lumini de fotografiere foto și diferite ecrane de calculator. 3.Gratuit de transport maritim se referă doar e-pachete,China a înregistrat mail sau Usite.ro standard.Dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să alegeți o altă metodă de transport maritim. 4.Personalizarea și comerț cu ridicata sunt disponibile.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Multe metode de plată sunt disponibile pe Usite.ro până în prezent.Visa, carduri de credit,transfer bancar instant și plăți offline( moneygram sau western union).Puteți alege cea mai convenabilă.Pentru a proteja interesele tale, Usite.ro nu realease plata pana veti primi in pachet si sunt multumit de el.

Vom livrare de articole la adresa de livrare-ai lăsat în Usite.ro.Pentru că puteți primi comanda în mod normal,vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

Cumpărător rus vă rugăm să pune-ți numele complet ( prenume, nume, prenume) și adresa detaliată( Apartament Nr.Strada, Oraș,Regiune și Țară) în caz Contrar, pachetul probabil vor fi returnate.

Ne va livra pachetul după ce-ți face plata în 5 zile.Poate dura mai mult timp, dacă aveți nevoie pentru a personaliza dvs. de mărfuri.

În general , cele mai multe țări timp de livrare sunt ca de mai jos , din cauza variație a serviciilor poștale în diferite domenii , unele zone poate dura mai mult.Dacă pachetul nu ajunge la timp, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva problema împreună.

Livra în Federația rusă, de obicei, durează aproximativ 45-60 de zile.Vă rugăm să fiți conștienți de plumb lung de timp inainte de a comanda.

Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv.Bune feedback-ul este foarte apreciat.

Angrosisti va fi călduros bun venit!Avem propria fabrica,mulți angrosiști au fost de a cumpăra o mulțime de element de la fabrica noastra.Va vom oferi un pret bun si atunci calitatea va fi guarance.Dacă aveți de gând pentru a face achiziționarea de cantități mari, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la livrare, de plată și reduceri speciale!

Tag-uri: 50cm față de pernă, copii, pernă acoperă, stiluri de pernă acoperă, perna acoperi coasta, pernele de acoperire ly, acoperă pernă asortate, între pernele de acoperire, perna din piele acoperi, băiatul pernă acoperă, mikan pernele de acoperire.

  • Technics: țesute
  • Utilizarea: Decorative, Scaun, masina, Scaun, Canapea
  • Spate culoare: Lenjerie de culoare naturala
  • Model Tip: Animale
  • Material: Lenjerie / Bumbac
  • Forma: pătrat
  • fermoar: Invizibil
  • Stil: Simplu, De crăciun
  • Numărul De Model: Cap de cerb
  • Model: TIPĂRITE
  • Nume De Brand: moodcome

Adauga Comentariul Tau Acum