Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Rezistent La Apa Sac De Biciclete Biciclete Ghidon Fata Tub Sac Mare Capacitate De Biciclete De Buzunar Umăr Rucsac Ciclism Accesorii Pentru Biciclete

    (0) 0
(1 Recenzii)

99.88lei 66.91lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u111424

Rezistent La Apa Sac De Biciclete Biciclete Ghidon Fata Tub Sac Mare Capacitate De Biciclete De Buzunar Umăr Rucsac Ciclism Accesorii Pentru Biciclete

Puncte: 1、Mare Capacitate: geanta bicicleta are aproximativ 3L de mare capacitate și este suficient să dețină echipamente necesare pentru zi cu zi de echitatie cu un design rezonabil, clasificate de stocare.Toate tipurile de elemente sunt sortate și depozitate îngrijit, cum ar fi obiecte mici, cărți, și exterior cu fermoar pungi pot fi plasate în telefoane mobile, mănuși, etc. Strat sac net poate pune unele intrebari preluate elemente.

2、Reglabile Curea: Cu extended curea de umar, geanta bicicleta este convenabil de a folosi și de a lungime curea reglabila.Nu numai un sac de biciclete, dar, de asemenea, un sac de transport.Este detasabila, cu curea de umăr ajustabilă de design, astfel că bicicleta geanta devine o geantă de umăr.

3、Convenabil Catarama Design: catarama curele face mai convenabil de încărcare și descărcare.Patru curea de prindere poziții, care pot fi ajustate pentru a se adapta la diferite cadre.

4、Material Impermeabil: Viața impermeabil tesatura poate proteja conținutul pungii de ploaie înmuiere.

5、Aplicarea pe scară Largă: Compatibil cu diverse modele, drum de biciclete, biciclete de munte, biciclete pliabile, biciclete echilibru, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Sac De Biciclete

Material: poliester

Capacitate: în jur de 3L

Culoare: negru

Greutate: aproximativ 256g

Dimensiune: 25*9*14CM/9.8*3.5*5.5 în

Funcția: fața sac, sac ghidon, spate, sac, sac de talie, geantă de umăr

Lista De Ambalare:

Sac De Biciclete*1

Curea*3

Curea De Umăr*1

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: geanta nikon ciclism, sac biciclete hibrid, boxeri barbati ciclism, sac portabil ciclism, jacheta ciclism biciclete, mănuși de ciclism bere, uga ciclism jersey, geanta pectorali ciclism, geanta șelin ciclism, omul pungi de ciclism.

  • Capacitate: Despre 3L
  • Dimensiune: about 25*9*14CM/9.8*3.5*5.5in
  • Suport: Picătură de Transport maritim/en-gros
  • Numele: Ghidon Biciclete Coș
  • Certificare: Nici unul
  • Material: polyster, Poliester
  • Origine: NC(de Origine)
  • Funcția: Impermeabil
  • caracteristică 1: Rezistent la apa
  • Numărul De Model: Bicicleta Sac Impermeabil
  • caracteristică 2: De Mare Capacitate

Adauga Comentariul Tau Acum