Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

3L Burduf Pompa de Picior Pompa de Aer Pentru Piscina Gonflabila Tub de Aer Saltea Pat Float Minge de Plajă de Apă Plutește

    (0) 0
(1 Recenzii)

89.24lei 53.56lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u110417

3L Burduf Pompa de Picior Pompa de Aer Pentru Piscina Gonflabila Tub de Aer Saltea Pat Float Minge de Plajă de Apă Plutește

Bullet point:

1. De mare capacitate aer burduf pompa de picior este un trebuie să-au produs în primăvara și vara.Ușor de utilizat, pliabil și ușor de depozitat.Acesta este umflat și dezumflat, și este echipat cu mai multe duze pentru a se potrivi mai multe supape de aer, fara alte accesorii sau accesorii.Acesta include, de asemenea, un acordeon furtun de conectare, de aproximativ 4 metri lungime, și include duze interschimbabile pentru a se potrivi fiecare supapa de aer.

2. Caneluri pe partea de sus și de jos a vă oferi stabilitate, astfel încât pneumatic poate fi ușor de menținut pe pământ și de sub picioarele tale pentru inflație rapidă.Presiunea aerului este foarte puternic, și atmosferică pat poate fi umflat cu un pic de efort.

3.Acest manual pompa de aer este perfect pentru barca sau caiac tub sau bord cu zbaturi și alte jocuri de apă în apă.Nu aveți nevoie să vă faceți griji despre ambalare pentru camping sau excursii de schi, pentru că este foarte ușor de ori, și, spre deosebire de o pompa electrica, acesta poate fi depozitat oriunde într-o pungă sau masina.De asemenea, puteți dezumfla!

4 Potrivit pentru mare-capacitate de pompe de picior pentru gonflabile jucării de piscină, acuarelă masini, bile de fitness, piscine, piscine pentru copii, saltele gonflabile și alte produse gonflabile.

5. Doar la pas sau a împinge pedala de bază cu picioarele sau mâinile, iar aerul va trece prin tub și introduceți obiectul pe care doriți pentru a umfla.Orice bărbat, femeie sau copil poate opera cu ușurință!Acest aer pneumatic pompa de picior este mic, dar puternic, portabil, ușor și foarte convenabil-fără baterie.

6.Orice ai nevoie pentru a umfla, inclusiv bazine de înot, mingi de plajă, aer paturi, huse pentru piscina, pontoane, baloane, exercitii fizice sau yoga bile gonflabile jucării de piscină sau pontoane, plute, sau chiar sporturi de apă, cum ar fi banana barca sau țeavă de remorcare tuburi , Aceasta pompa poate satisface nevoile dumneavoastra.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Culoare: galben

Dimensiune: 22.2*16cm

Aplicație: gonflabile jucării de piscină, acuarelă masini, bile de fitness, piscine pentru copii, piscine, saltele gonflabile și alte produse gonflabile

Lista de ambalare:

1*pompa de Aer

Tag-uri: bolita baloane de apă, dimensiunea umană balon cu apa, hydrarank sticla de apa, apa balon de sticlă, cristal balon cu apa, aeriene baloane de apă, balon cu apa 500, sunbeauty balon cu apa, pisica balon cu apa, silicon balon cu apa.

  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum