Imagine 0
Imagine 1

10BUC/LOT V5 RCM cu Cablu USB Kit Pentru NS Comutator NS Accesorii

    (1) 5
(1 Recenzii)

551.96lei 524.38lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u110190

modname=ckeditor

1.Înainte de shippping fiecare produs va fi testat bine.Putem face : 1,control de Calitate:Toate joc video de piese de schimb trebuie să fie testate de echipa noastra de profesionisti QC. 2,timp de Livrare: timp de Plumb este de 1 sau 2 zile lucratoare. 4,După serviciu:a susține calitatea în primul rând, principiul de a acorda prioritate clienților. 5,model Produs: putem oferi toate tipurile de piese de schimb și accesorii, de exemplu pentru xbox360,pentru Sony,Pentru Nindtendo și așa mai departe. 6,Informații: Vom împărtăși cele mai recente informații de joc video de piese de schimb pentru toate clientul nostru. 7,Suntem un en-gros și cu amănuntul furnizor de joc video de cel puțin 7 ani, avem o experiență bogată.Caracteristică:

Mai Nou V5

Pachetul Include:

1 x Dispozitiv (numai pentru Comutator .Nu suport Lite sau Oled) 1 x Cablu USB 1 x Clip Notă: 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 2. Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda. 3.Dacă găsiți pachet sau produsele deteriorate sau lipsesc elemente pls ia clar video pentru pachet complet si real, greutate primit ,și să ne contactați la prima dată .deci poate rezolva pentru tine asap thx PS: Dacă sunteți interesați și de alte accesorii de joc sau vrei ridicata (20-50pcs) sau picătură de transport maritim de produsele noastre , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Sfaturi cald : * vă Rugăm să citiți sfaturi înainte de a cumpăra !!! 1. Trebuie să știi cum să folosiți cu experiențe. 2. Pls pregătească instrumente în avans, dacă sunt mai noi , vă rugăm să cereți pentru un profesionist care să-l facă. 3. Pls alege corect modelul meci consola ta. 4. Nu putem accepta nici o rambursare din cauza incorect instalat, și motivul de mărfuri contrafăcute.

Dacă aveți nevoie de mai multe imagini, vă rugăm să contactați cu noi.

Tag-uri: wifi dongle pentru linux, mano nintend comutator, prado volan comutator, accesorii întrerupător de canne, comutator rcm jg, rcm v5 comutator, rcm x64 comutator, nedefinit pantaloni, inel în formă de aventura ns, comutator nintendo coaptă.

  • QC: De înaltă calitate bună, Fiecare Va Fi Testat Bine înainte de expediere
  • Culori: negru
  • Metodă De Vânzare: Amănuntul/Ridicata/Dropshipping ambele acceptate
  • Numărul De Model: SW-028 Pentru Nintendo Comutator NS
  • Timp de plumb: 1-3zile zile lucrătoare
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Nintendo
  • Nume De Brand: Pogopirate
  • Numărul de urmărire: Înregistrați numărul de urmărire
  • Cu USB: Da
  • Compatibil: Pentru Comutator Nintendo
  • Pachet: Hard Alb Cutie Pachet
image

Gardagadah

5
2022-01-14

“Excelent de sosire și înainte de timp, și-a îndeplinit promisiunea. Atent și responsabil vânzător.”

Adauga Comentariul Tau Acum