Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

3 În 1 USB USB Acuzat Tampon de Încălzire 5V Încălzire Electrică Foaie Cu 3 Viteze Reglabile de Temperatura Tampon de Încălzire Pentru Vesta Clasic

    (0) 0
(1 Recenzii)

24.67lei 13.06lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u109844

3 În 1 USB USB Acuzat Tampon de Încălzire 5V Încălzire Electrică Foaie Cu 3 Viteze Reglabile de Temperatura Tampon de Încălzire Pentru Vesta

Puncte: 1、Reglabil: pad De încălzire are 3 setări de temperatură, care poate fi ajustat, iar temperatura maximă poate ajunge la 65°, temperatura medie este de 55°, iar temperatura scăzută este de 45°.

2、Folable și rezistent La apa: tampon de încălzire caracteristici USB alimentat stil, care este ușor de utilizat, pliabil și rezistent la apă, încălzit uniform, și este lavabil.

3、Buna Izolare: compozit fibre forme pad are un bun efect de izolare, și tampon de încălzire este ușor și ușor de transportat, care este potrivit pentru camping în aer liber sau alte activități în timpul iernii.

4、Mic Sfat: tampon de încălzire nu poate fi folosit pentru sugari, persoanele cu handicap și persoanele care nu sunt sensibile la căldură.

5、Largă de Aplicații: încălzire pad este potrivit pentru încălzire și păstrarea cald în haine, veste, lenjerie intima, etc.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Nume: Haine Tampon De Încălzire

Observație: Cele 3 setări de temperatură pot fi ajustate, cea mai mare temperatura poate ajunge la 65°, temperatura medie este de 55°, iar temperatura scăzută este de 45°

Aplicație: conexiune USB

Produse alimentare: (5V 2A mobile de alimentare este necesar, acest produs nu include alimentare mobile)

Lista De Ambalare:

Tampon De Încălzire*1

Tag-uri: vesta barbati militery, veste incalzite bărbați, caldura cald șosete usb, papuci usb încălzit, grele bumbac vesta barbati, încălzit ktm sacou, hoopet vesta, vesta turmalina încălzire, barbati jacheta adirondack, oamenii vest vest.

  • Gen: Bărbați
  • Tehnologia Materialelor: Electric De Încălzire Pad
  • Caracteristică: Anti-Rid
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum