Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

40 Buc Panza Creion Husă cu Fermoar Machiaj Pungi Goale Ambarcațiuni DIY Genti Multifunctionale, articole de Toaletă Staționare Pungi de Depozitare

    (2) 5
(2 Recenzii)

183.44lei 104.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u109587

Lista de ambalare: Veți primi 40 de fundal gol saci de panza pentru a satisface utilizarea de zi cu zi și de călătorie are nevoie.Dimensiunea fiecărui sac de cosmetice este de aproximativ 21x12cm, iar dimensiunea este doar dreapta.

Culoare: bej + negru

Material: Panza

Conținutul Pachetului:

40 x Saci de Panza(20 în bej/negru fiecare)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Caracteristici: le puteți folosi pentru a stoca cosmetice preferate sau monede, puteți, de asemenea, le-a pus într-o valiză sau valiza de călătorie

Materiale lavabile: Aceste multi-scop, saci de cosmetice sunt realizate în principal din panza, durabile și ușoare.Canvas pânză face moale, ușor să aibă grijă, și nu este ușor să se estompeze.Aceste multi-scop, saci de cosmetice pot fi spălate în mod repetat pentru următoarea utilizare.

Multi-funcție: Nostru sac de panza este versatil și potrivit pentru cele mai multe elemente, cum ar fi produsele cosmetice, stilouri, ochelari, monede, telefoane mobile, bani, carduri, etc., care este convenabil pentru tine de a organiza elementele în viața de zi cu zi Concepute pentru DIY.Ambele părți ale noastre articole de toaletă saci de călătorie sunt realizate din culori solide.Puteți desena și de a scrie lucrurile tale preferate creativ.Cu ajutorul ace, patch-uri brodate, timbre, vopsele, etc., veți crea propriul gust.

Fermoar stil: Aceste creion pungi cu fermoar metalic stil poate oferi în condiții de siguranță de închidere, închide și deschide cu ușurință și fără probleme, și poate stoca obiecte în condiții de siguranță, fără griji despre elemente fiind pierdut.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

Мы вернем вам деньги, если вы вернете товар в течение 7 дней с момента его получения по любой причине. Однако покупатель должен убедиться, что возвращенные товары находятся в их первоначальных условиях. Если товары были повреждены или утеряны, когда они возвращаются, покупатель будет нести ответственность за такой ущерб или убытки, и мы не будем давать покупателю полный возвратсредств. Покупатель должен попытаться подать иск в логистическую компанию, чтобы возместить стоимость ущерба или убытков. Покупатель будет нести ответственность за доставку, чтобы вернуть предметы.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Ваше удовлетворение и положительные отзывы очень важны для нас. Пожалуйста, оставьте положительный отзыв и 5 звезд, если вы удовлетворены нашими товарами и услугами. Если у вас возникли проблемы с нашими товарами или услугами, пожалуйста, свяжитесь с нами, прежде чем оставить отрицательный отзыв. Мы сделаем все возможное, чтобы решить любые проблемы и предоставитьвам лучшее обслуживание клиентов.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Tag-uri: caz creion șifon, criststan dior geantă, tin sac de cosmetice, baggu sac de machiaj, koty saci de cosmetice, material husă de piele, lavanda sac de cosmetice, makeul sac de depozitare, corgi saci de cosmetice, nedefinit pantaloni.

  • Tip De Închidere: fermoar
  • Tip De Element: Cosmetice Cazuri
  • Forma: Perna
  • Articol Greutate: 815g
  • Model Tip: Solid
  • Material Principal: Panza
  • Compoziția Materialului: Panza
  • Culoare: bej + negru
  • Stil: Moda
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Fermoar Machiaj Genti
  • Material: Panza
image

Nataliya Glinskaya

5
2022-01-09

“excelent”

image

Dunia228

5
2021-12-14

“SUPER Multumesc”

Adauga Comentariul Tau Acum