Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

RJ45 Instrument de Rețea Crimper Instrumente de Sertizare Pentru Cat7 Cat5e Cat6 Cat5 STP Prize RJ45 Conector Cabluri Multifunctio Sertizare Clip de Metal

    (3) 5.00
(1 Recenzii)

260.64lei 104.25lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u108285

WAHHING multi-funcție crimper este compact, de înaltă calitate și robust, ceea ce face instalarea rapidă și ușoară.Multi-funcțional de design Mare pentru RJ45 8/6pini CAT7/6a Clip de Metal prize sau CAT6/5e și RJ12/13 conectori.Ușor pentru sertizare, non-alunecare mâner cu degetul caneluri asigură puteți obține o secure, prindere Confortabilă, și direct-acțiune de sertizare mecanism necesită un minim de mână vigoare.Built-in de blocare de securitate, atunci Când ați terminat, un pistol-stil de blocare a ține instrumentul închis ermetic.Da un WAHHING sac de depozitare, care este frumos artizanale, rezistente la uzură și rezistente la zgârieturi.Instrumentul poate fi în condiții de siguranță protejate și stocate mai convenabil atunci când nu este în uz.Negru Cablu Stripteuză Caracteristici: Benzi jacheta exterioara de UTP și STP cablu.Benzi de cablu coaxial.Benzi tv cu cablu telefonic.Cablu cutter funcție.Culoare:Negru.Pachetul Inclus: 1 x Black Combo de Sertizare. 1 x Cablu Negru Stripteuză.(Cadou) 1 x Negru WAHHING Sac de Depozitare .(Cadou)

Bine ati venit la WAHHING MAGAZIN Despre Transport 1. Toate produsele vor fi testați stricte înainte de nava, ne va livra în termen de 2 zile lucrătoare. 2. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa ta.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare. 3. Prieten rus vă rugăm să ne lăsați numele tău complet din cauza politicii Vamale ruse.

Puteți urmări comanda aici:

1>Usite.ro Standard De Transport Maritim:

Site-ul: https://global.cainiao.com/en

2>Alte Metode De Livrare:

Site-ul: https://www.17track.net/en

Despre Garanție

1. Dacă nu vă place produse în 7 zile dupa ce ai primit bunurile dumneavoastră, puteți trimite-l înapoi la noi.Vom rambursa intreaga.Dar vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni, și a reveni elementele trebuie să fie în stare bună.

2. Am promisiunea de garanție pentru calitate în 12 luni și ne va repara gratuit.Taxa de returnare ar trebui să fie plătite de către clienți.

Despre Feedback-Ul

Vă rugăm să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice neutru (3stars) sau negativă (1-2 stele) feedback-ul sau litigiu.Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi!!!

Tag-uri: terminale rj45 cat6, eazy rj45 instrument, caz pentru crimper, hdmi, rj45 sârmă, instrumente de rețea digitală, ugreen rj45 instrument, transparent conector rj45, capota cat7, cablu rj45 certificate, legăturile rj45.

  • Tip 2: Cat6 Clește
  • Tip 1: Cat7 clește
  • Tip: Cablu Crimper
  • Funcția: RJ45 crimper
  • Pachet: Da
  • Nume De Brand: WAHHING
  • Numărul De Model: HY1562

Adauga Comentariul Tau Acum