Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Caz Pentru Huawei P30 Pro Lite Caz de Lux Silicon Moale Inel Magnetic Acoperi Coque Pentru Huawei P 30 P30 Pro P30PRO Acoperi Caz

    (3) 5
(3 Recenzii)

18.74lei 15.00lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u1078

[xlmodel]-[custom]-[49643]

[xlmodel]-[custom]-[49643]

[xlmodel]-[custom]-[49643]

[xlmodel]-[custom]-[8888

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Caz Pentru Huawei P30 Pro Lite Caz de Lux Silicon Moale Inel Magnetic Acoperi Coque Pentru Huawei P 30 P30 Pro P30PRO Acoperi Caz

Vânzător de Promovare la Toate Produsele:

PLUS de 5% OFFWHEN CUMPERI 2 SAU MAI multe (se Adaugă 2 la Coș)

Vânzător Reducere la Toate Produsele:

NE$1.00 pe la comenzi de peste US$16.00

NE$2.00 off la comenzi de peste US$28.00

NE$3.00 off la comenzi de peste US$36.00

Vânzător Cupon pe Toate Produsele:

NE$1.00 pe NE$19

NE$2.00 NE$34

NE 3.00 dolari pe NE$49

NE$4.00 NE$62

Picătură De Transport Maritim De Sprijin !!En-Gros De Reducere Mare Sprijin !!!

Note①:

Produsul link-ul poate încărca numai poze cu un model, vă rugăm să nu judeca modelului bazat pe imagini atunci când plasarea unei comenzi.

Note②:

Vă rugăm să asigurați-vă că modelul dvs. de telefon este același ca în cazul în care telefonul model ai comandat (cel mai bine este să verificați modelul de telefon informații în telefon setările de sistem).

Note③:

Vom verifica produsul înainte de expediere, dar produsul este ușor de deteriorat în timpul transportului.Dacă ați primit un produs deteriorat sau defect produs, vă rugăm să nu lăsați un comentariu negativ, contactati-ne, va vom oferi o soluție bună

【Ce Ai】Dacă aveți orice întrebări sau ceva să te simți nemulțumit,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin mesaj.Vom fericit pentru a rezolva pentru tine în termen de 12 de ore.Ne exprimam speranta ca produsele noastre și servicii pentru clienți vă poate oferi o GREATPURCHASING EXPERIENȚĂ.

Caracteristici :

* Invizibil Inel Catarama de fixare: aliaj de Zinc material, procesul de galvanizare, de lux textura de metal.Două moduri de rotație (150 de grade și 360 de grade), perfect pentru fixarea și prevenirea care se încadrează, dacă pe deget sau pe masă.

* Runda Placă de Metal Suporturi Magnetice: poate fi folosit cu masina de suport.Atracția Magnetică foaie de fier pe partea din spate a telefonului caz se potrivește perfect în suportul auto.Atracție magnetică plăci de metal poate afecta încărcare wireless.Moale TPU caz de telefon rezolvă această dificultate, pentru că este foarte ușor pentru a elimina.

* De înaltă calitate-Moale Înapoi Coajă: de Înaltă calitate rezistent la zgarieturi material TPU caz telefon cu absorbție de șoc excelentă.Acesta oferă, de asemenea, un frumos, slim touch, care este aproape la telefon original.

* Thermal Design Dungă: În plus față de furnizarea de protecție, de înaltă calitate TPU caz de telefon este special conceput cu căldură disipare dungi.Reducerea de căldură de telefon mobil vă va ajuta pentru a juca performanță avansată a PROCESORULUI chip și reduce procesul de îmbătrânire a hardware-ul telefonului mobil.

* Reduceri precise: taieri Perfecte pentru difuzoare, camere video și alte porturi.Acces la toate controalele și funcțiile.Acorde o atenție la modelul de husa telefon și telefonul mobil pentru cumpărături perfectă.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[49642]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Cu privire la serviciile noastre 1. Produs Original, pozele sunt furnizate de clienți. 2. În ceea ce privește calitatea, vă rugăm să nu vă faceți griji.Toate produsele noastre vor fi verificate cu atenție înainte de a-l expediez. 3. Dacă există orice întrebare, contactați-ne la orice moment înainte de a deschide un litigiu sau să ne dea un feedback negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și nu te vom lăsa să suporte pierderi.Multumesc pentru amabilitate, înțelegere 4. En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.Atenție pentru clientul nostru 1. Vă rugăm să completați în numele tău COMPLET și adresa COMPLETĂ, inclusiv Apartamentul Nr., Strada, Oraș, Regiune și Țară. 2. Pentru că de unghiul si lumina, obiect real este de culoare pot fi ușor diferite de imagine.vă rugăm să amabilitate înțeleg, mulțumesc.Feedback-ul 1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface. 2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! 3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu noi, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Tag-uri: matematica p30 pro caz, snopy p30 lite caz, de specialitate huawei p30 caz, comutator maxcio wifi, huawei p30 pro caz oni, huawei p30 lite fusta, folii huawei p30 pro, caz huawwi p30, nillkin caz huawei p 8, huawei p30 lite caz minni.

  • feature3: Masina Inel Titular Catarama Caz, Capac De Protecție
  • Compatibil Marca: Huawei
  • feature5: TPU Armura Acoperi Caz Pentru Huawei P30 pro caz
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Pe jumătate înfășurat Caz
  • Feature9: Moda New Sosire Telefon Mobil Caz Pentru Huawei P30 lite caz
  • Nume De Brand: Minvvell
  • feature7: 360 de Grade Rotative cu inel titular Caz Pentru Huawei P30 lite caz
  • Design: Geometrice
  • feature1: Hibrid Magnetic Inelar, Titularul Acoperi Caz
  • facilitate4: Inel Magnetic Holder Telefon Rezistent La Socuri Sac
  • feature8: Suport auto Inel Magnetic TPU Pentru Huawei P30 caz
  • Feature10: De Vânzare la cald de Lux Caz Pentru Huawei P30 pro caz
  • feature2: Metal Magnetic Acoperi Caz Pentru Huawei P30 caz
  • Caracteristici: Magnetic, cu inel, Anti-Amprente, Anti-Zero, Praf, Ușor, Mat/Anti-Orbire, Non-Alunecare
  • feature6: Hibrid Rezistent La Șocuri Kickstand Armura Caz
image

Sixela1d

5
2021-12-11

“A venit capacul dreapta, spre deosebire de ordinul anterior de la un alt vânzător. Vă mulțumesc!”

image

Dava1 Uk

5
2022-01-01

“Mult timp a durat”

image

Watwtythat2007

5
2021-09-06

“TOATE Bune”

Adauga Comentariul Tau Acum