Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2

Brand TX PHB-150 Dublă utilizare Portabile de Tăiat Duritatea Brinell Tester Contor Static sau Pin Ciocan de Impact durometru piese turnate din oțel

    (0) 0
(1 Recenzii)

8 812.54lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u10708

PHB-150 Pin Static duritatea Brinell tester este conceput în urma duritatea Brinell metoda de testare.Forța de testare este controlat de un pin de siguranță.După ce a citit diametrul de identatie cu citirea microscop, duritatea Brinell valoare pot fi obținute de la look up table.

Acest tip de pin duritatea Brinell tester este potrivit în special pentru ansambluri de incomod pentru a fi dus la laborator și nu au voie să fie tăiate.

PHB-150 Pin Static duritatea Brinell tester poate fi utilizat pe scară largă pentru a testa duritatea de piese forjate, piese turnate, oțel, metale neferoase și aliaje de produse, și pentru a testa duritatea de recoacere, normalizare și temperat piese mecanice.

Comparativ cu revenire tip tester de duritate, pin-ul Brinell duritate portabil tester are multe avantaje, cum ar fi o mai mare precizie, mai puțini factori care afectează acuratețea și mai mică cerință privind rugozitatea suprafeței.Rezultatul testului îndeplinește cerințele de cele mai multe desene, fără conversie și este mult mai acceptat pe scară largă în afaceri internaționale.

FEATRUES:

Test De Principiu

Acesta se aplică duritatea Brinell metoda de testare.

Aplicarea Flexibilă

Bună valoare vigoare consistență, nici o influență de către operator.

De Înaltă Precizie

Bună repetabilitate și precizie ridicată.Precizia este la fel ca birou tester.Acesta ar putea înlocui Leeb tester de duritate în scăzut de precizie și fiabilitate.

Operație simplă și Flexibilă

Simplu și flexibil de funcționare.Consuma doar 1 bucata ieftine shear pin pentru fiecare test.

CAIETUL de sarcini:

Test Deschiderea Gurii Dimensiune: 150*100mm(H*D)

Tag-uri: bit tx, manometru 4 jante, ieftine tester de duritate, tester de duritate esu, 4 cm manometru, manometru 4 citiri, video tx, duritate de metal tester, negru tx, saroj tester de duritate.

  • Nume De Brand: TX
  • Locul de Origine: CN
  • Tip Display: ANALOG
  • Indicator De Eroare: mai mică sau egală cu 2~3% în Conformitate cu ISO, ASTM
  • Numărul De Model: PHB-150
  • Forța De Încercare: 1, 580 kgf
  • Gama de testare: 100~650HBW

Adauga Comentariul Tau Acum