Imagine 0
Imagine 1

(1000buc) Personalizate din cauciuc moale îmbrăcăminte etichete din plastic 3D relief patch-uri și insigne cu numele de brand și design pentru pantofi

    (0) 0
(1 Recenzii)

364.15lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u106426

* Material: Cauciuc, silicon, PVC . *Dimensiunea: dimensiunea am enumerat este 4x4cm(pătrat) și cu diametrul de 4 cm (rotund), în poze, dacă vrei personalizate dimensiune sau formă, va oferim o cotatie exacta pentru etichete. *Culoare: este foarte util dacă puteți oferi culoarea pe care doriți. *Aplicații: Îmbrăcăminte și de articole de Îmbrăcăminte și Încălțăminte, Ambalare, depozitare, lăzi, etc. *Ambalare: vin cu un polybag ----------Pentru Personalizat---------- 1. Acceptam orice personalizate din pvc eticheta sau patchess nu numai arată în fotografii, puteți cere pentru diferite culori, dimensiuni, texte, nume de marcă sau logo-ul, chiar și forme, noi va oferim o noua oferta pentru orice comandă. 2. Cantitatea minima: 1000pcs pentru comandă. 3. Exemplu: vom accepta să facă proba pentru orice comandă, dar trebuie să facem o matriță pentru fiecare etichetă nouă, așa că dacă vrei o mostră înainte de producție, trebuie să plătească pentru mucegai. *timp de răspuns de probă: 7-12 zile lucratoare 4. Mucegai/Mucegai Taxă(proba taxa): nu ar trebui să fie o taxă pentru orice nouă etichetă personalizată sau mucegai ; dacă doriți să vedeți o mostră înainte de a produce o cantitate de masă, ar trebui să acorde o turnare taxa pentru proba în primul rând, este, de obicei, 75 USD, acesta poate fi mai mare pentru unele dimensiune mai mare, acest lucru turnare taxa este doar pentru prelevarea de probe numai, nu este nevoie să plătească că, dacă scopul în totalitate aceleași etichete în viitor. 5. Fișier pentru imprimare: pentru cele mai multe etichete personalizate, vă rugăm să trimite opera de arta (format original .pdf, .ai, .cdr) de logo sau design de brand pentru noi. *dacă este posibil, clientii ne poate da probe de referință, vom face proba și mărfuri în vrac în conformitate cu care. -----------Transport------------ 1).Toate comenzile vor fi expediate prin ePacket, China post airmail, EMS, DHL, Fedex etc; 2).Va dura 5-8 zile lucratoare prin curier, DHL, Fedex 7-14 zile lucratoare prin curier EMS 20-50 zile lucrătoare de ePacket, China post airmail la expedierea mărfurilor; 3).Vom încerca noastre cele mai bune pentru nava de mărfuri, URGENT (în mod normal, în 12-18 zile lucrătoare).

Tag-uri: personalizate de cauciuc patch-uri din marea britanie, green rubber patch-uri, patch-uri personalizate sydney, personalizat petece, puncție patch-uri de cauciuc, personalizat german patch-uri, personalizate de cauciuc patch-uri de minim, punisher cauciuc patch-uri, ktm cauciuc patch-uri, viking cauciuc patch-uri.

  • Technics: TIPĂRITE
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Produs: Îmbrăcăminte Etichete
  • Eticheta De Tip: Principalele Lables
  • Material: cauciuc
  • MOQ: 1000pcs
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Utilizarea: Pantofi, Îmbrăcăminte, Saci
  • Setați Tipul: No
  • Numărul De Model: PLS-001
  • Caracteristică: Lavabil, Eco-Friendly

Adauga Comentariul Tau Acum