Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Amprenta Pusculita Pentru Copil De Bani Electronici Caseta Parolă Numerar În Condiții De Siguranță Cutie Automata Banca Copil Cadou Power Bank Amuzant De A Salva Bani

    (2) 5
(2 Recenzii)

178.87lei 71.57lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u105840

Informații Despre Produs

Material: Plastic ABS

Stil: Copii drăguț cadou

Produs dimensiune:13.5*11.5*20cm

Pachetul include: pusculita, DIY autocolant

Notă

1. Manual de măsurare a unor obiecte reale, dimensiunea va fi părtinitoare!

2. Din cauza fotografiere lumină, monitoare diferite pot avea unele diferență de culoare, vă rugăm să prevaleze în natură!

3. Acest produs este semi-manual, aceasta poate avea un mic defect, nu afectează aspectul, perfectionist vă rugăm să cumpere cu atenție!

4. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom lua înapoi la tine în termen de 24 de ore!

Caracteristicile Produsului

1. Perfect pusculita ,Vacanță Jucărie pentru Copii mici, de Clasă Școală Premiu, Copii de Învățare Inteligent Jucarii, Cadou de Crăciun.

2.Simulare de amprente

3. Chineză și engleză de comutare

4. De redare a muzicii

Despre transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plată ; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe adresa dvs. in comanda.

3.Tocmai de sprijin China Post Aer Înregistrat Mail și Epacket mod de transport maritim.Și China Post Va cheltui aproximativ 2-4 săptămâni în Asia și Europa de Vest, 3-6 săptămâni de la alte regiuni.Epacket nevoie doar de aproximativ 2-3 săptămâni în Asia, Europa, America de Nord și Austria.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.

Dacă nu primiți produsul în termen de 45 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Despre Aftersale

1.Dacă aveți un produs greșit(alte bunuri sau greșit, culoare, dimensiune), vă rugăm să ne contactați din timp.Eu vă va oferi o mai bună soluție pentru a face să te simți mulțumit.Puteți alege retrimite unul nou pentru tine sau returna toți banii, litigiul nu este o alegere bună pentru soluting problema.

2.Dacă nu obține mărfurile în timp, vă rugăm să contactați-ne și te va ajuta să-l urmăriți.Ca de obicei, mai multe colete au fost oprite de la cumpărător locale oficiu poștal sau vamal și afișa informațiile dvs., cumpărătorul va primi coletul fara probleme.

Despre Feedback-Ul

Dacă vă simțiți mulțumit cu acest produs, vă rugăm să-a dat un feedback bun la acest produs.Sprijinul dumneavoastră este munca noastră putere, ne va oferi mai multe servicii mai bune pentru tine data viitoare când vine!Vă mulțumesc foarte mult!

Tag-uri: noutate cadou amuzant, zt putere banca, portofel de porc copii, oamenii ascunse în condiții de siguranță, pusculita carusel, nedefinit pantaloni, piept numerar caseta de bani, porci pusculita, poseta de monede pei, grande putere banca.

  • Origine: NC(de Origine)
image

Raffa Nadal

5
2022-01-01

“Totul fenomenal”

image

Jahan8989

5
2021-11-17

“11.11 a comandat, 17.11 curierul a adus la casa. Introdus bateriile, totul funcționează. Singurul dezavantaj - sunet foarte tare, ar fi bine de reglarea volumului. Dar acestea sunt mărunțișuri. În sine este o jucărie interesantă pentru copil, da, acolo, și un adult este interesant de a încerca)”

Adauga Comentariul Tau Acum