Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4

GWM Poer Marele Zid Canon Preluare ABS Chrome /Materie Neagră Hayon Logo-ul pentru Marele Zid POER Accesorii 2020 2021

    (1) 5.00
(1 Recenzii)

72.83lei 68.46lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u10550

GWM Poer Marele Zid Canon Preluare ABS Chrome /Materie Neagră Hayon Logo-ul pentru Marele Zid POER Accesorii 2020 2021

Transport:

- Transport:

-Vă rugăm să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare. (Dacă ești din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet.Este foarte important)

-Vă Rugăm Să Rețineți:

-Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costul de transport maritim. -Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există). -Pentru clientii nostri din Brazi /India: dacă alegeți orice livrare rapida(EMS/DHL), vă rugăm să lăsați CPF numărul/Carte de IDENTITATE copie a documentului astfel încât să se asigure livrarea în mod normal.

-Feedback-ul:

1. Vă rugăm să lăsați 5 stele, feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia (Produs conform Descrierii de 5 stele, de Comunicare 5 stele, Transport timp de 5 stele).

2. Dacă produsele pe care le-a primit a fost deteriorat sau a primit greșit stiluri, vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ în primul rând, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vom rezolva și de a lucra în cele mai bune soluții.Satisfactia dumneavoastra este propunerea noastră de a face mai bine.

Tag-uri: accesorii pao gwm, snorkel gwm, breloc great wall motors, accesorii inteligente jakcom, poer oțel, marele zid scripete, marele zid poer mats, fender gwm pao, pulverizator de mare de perete, tiguan l hayon electric.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele Modelului: gwm poer
  • Tip De Material: De Blocare A Hayonului
  • Articol Greutate: 0.5

Adauga Comentariul Tau Acum