Imagine 0

SuperKimJo Muștar Lungi Rochii de domnisoare de Onoare 2020 Sifon Ieftine Petrecere de Nunta Rochie Demoiselle D ' honneur Pour Femme

    (1) 5
(1 Recenzii)

432.13lei 302.49lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u104769

rochii de domnisoare de onoare vestido de festa femei rochie de domnisoara de onoare mgoo vestido de festa de casamento drăguț scurt șifon menta verde rochie de domnisoara de onoare mgoo vestido de festa curto trimite o pasă în vestido de festa vestido longo ieftine epocă modest nepotrivite ieftine elegante personalizate junior adult junior vestido de festa longo vestido madrinha lavanda elegant adolescenti vestidos de madrinha vestidos de festa vestido de madrinha de casamento longo vestido de festa vestido longo para madrinha epocă sifon rochie de petrecere pentru adolescenti vestido festa halat demoiselle d ' honneur vestido preto vestidos para madrinha de casamento vestidos para festa vestido para madrinha de casamento longo vestido de festa azul genunchi lungime rochii de oaspeți nunta vestidos madrinha vestidos para festa de casamento vestido longo de festa italiana vestido de casamento para convidada modest nunta rochie de petrecere vestidos oaspeți dispun de facilități moderne para bodas vestido de novia vestido para festa icre de mariage rochii dama importate simplu stil țară junior vestido longo madrinha vestido de novia vestido de formatura longo com renda halat halat de demoiselle d ' honneur adulte vestidos para bodas domnisoarele de onoare nunta brautjungfernkleid rochii pentru nunta oaspeții vestido de gala rochii de partid pentru juniori de stil occidental sora de mireasa rochii de lux beaustiful cele mai noi modele de rochii pentru nunti nunta rochie de petrecere mama menajera pentru adolescenti brautjunfernkleid nunta bridemaids rochii pentru nunti poze reale

Bine ati venit la magazinul nostru, Rose Bridal.Există un nou design și foarte populare rochii de mireasa,rochii de domnisoare de onoare,rochie de cocktail,rochii de bal și așa mai departe.

SuperKimJo Muștar Lungi Rochii de domnisoare de Onoare 2020 Sifon Ieftine Petrecere de Nunta Rochie Demoiselle D ' honneur Pour Femme

Notă:rochie nostru sunt toate la comandă,așa că le comanda in orice dimensiune și culoare,și puteți obține rochia ta în 40days după plata.

Note:

Ca un vanzator cinstit, va garantam rochia va fi de 90% -95% la fel ca original imaginea de mai jos.Daca vrei 100% exact același lucru, te rog iartă.Nu există două exact același pleacă în lume.Nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similitudine.Multumesc pentru undertstanding.

2. Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți toate paginile noastre cu atenție, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

************************** De Ce Să Ne Alegeți Pe Noi **************************

Avantajul nostru:

Vom face mult timp de rochii pentru unele marci de renume, vom face, de asemenea, rochii de designeri in Europeană și statele UNITE ale americii client, vă rugăm să aveți încredere în noi, echipa noastră puternică ar putea asigurați-vă că fiecare rochie va fi rochii de vis.

SuperKimJo Muștar Lungi Rochii de domnisoare de Onoare 2019 Sifon Ieftine Petrecere de Nunta Rochie Demoiselle D ' honneur Pour Femme

************************** Cum de a comanda *************************

Pasul 1: click pe "Adaugă în coș"

Pasul 2: alege check out

Pasul 3: completați informațiile dvs. personale, cum ar fi adresa de livrare

și datele de contact.

Pasul 4: Selectați metoda de plată și se adaugă note de mărime și culoare la alegere.

************************** Timpul de livrare ***************************

Ordinea normală: în 25-30 de zile.

Graba de comanda: Termen de 15 zile, vă rugăm să adăugați 30 de dolari pentru a noastra designer de a face loc de muncă în plus pentru a grăbi rochia ta, aici este link-ul pentru tine de a plăti:

************************** Culori Disponibile ****************************

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD c ecran, diferenta de culoare nu pot fi evitate, astfel încât nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact același ca pozele pe care le-a văzut, vă rugăm să înțelegeți.Dacă sunt foarte, foarte stricte în culoare, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a plasa o comanda.Multumesc.

***************** ***** Despre Dimensiunea ***********************

Vă rugăm să alegeți cel mai potrivit dimensiune standard din acest tabel cu marimi

Sau, dacă nu există nimeni nu se potrivesc bine, am putea face dimensiuni personalizate pentru tine, nu există nici un cost suplimentar, vă rugăm să ne dea de măsurători, după cum urmează:

bustul______ cm/inch

talie______cm/inch

șold:_______cm/inch

umăr la umăr :_______cm/inch (măsurată de la spate, față un capăt de un alt final)

umăr la bust :_______cm/inch (măsurată de la mijlocul umăr la biberon)

gol pentru podea, inclusiv pantofi pe :_______cm/inch

biberon pentru biberon:_______cm/inch

********************* Metoda De Transport Maritim ***************************

Prin DHL,UPS,Fedex și ect.Cumpărătorii trebuie să plătească taxe vamale, dar, în general vorbind, există foarte puține șanse de a plăti taxe vamale.

*********************** Metoda De Plata ******************************

Metodele de plată acceptăm sunt Western Union, Money Gram, Bani Booker, Master Card, VISA și așa mai departe.Puteți selecta metodele vă place, atunci când face plata.

******************* Politica De Anulare *********************

1, pentru neremunerată: ar putea fi anulate în termen de 2-3 zile.

2, plătit mai puțin decât 3 zile, 50% din costul de rochie și costul de transport maritim ar putea fi returnate,

3, plătit la 3-20 de zile, cu 30% costul de rochie și costul de transport maritim ar putea fi returnate.

Tag-uri: sbetro rochie de dantelă, superkimjo rochie de mireasa scurta, stylefun rochie de domnisoara de onoare, halat akat, vițel rochii de domnișoarele de onoare, halat de tra, revânzare rochii de domnișoarele de onoare, nedefinit pantaloni, bărbați rochie de domnisoara de onoare, rochie muștar sociale.

  • Silueta: O-LINIE
  • Decolteu: V-Neck
  • Nume De Brand: superkimjo
  • petrecere de nunta rochie de lungime: lung rochie de domnisoara de onoare
  • Decor: Încreți
  • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  • Material: halat demoiselle d ' honneur
  • Grupa De Vârstă: Adult
  • domnișoara de onoare dress stil: vestidos madrinha de casamento
  • E locul: vestido de festa de casamento
  • Culori: vestido madrinha
  • Built-in Sutien: Da
  • Talia: Factori Naturali
  • Aparține: Nunta Rochie De Petrecere
  • Maneca Stil: Fără mâneci
  • rochii de domnisoare de onoare culoare: nepotrivite rochie de domnisoara de onoare
  • Lungime maneca(cm): Scurt
  • Forme: nunta rochii domnișoare de onoare
  • Tip De Element: Rochii Domnișoare De Onoare
  • ora de sosire: rochii de domnisoare de onoare 2019
  • Element De Moda: simplu
  • pret: ieftine rochii de domnișoară de onoare 2019
  • Tesatura Tip: Sifon
  • Numărul De Model: muștar rochii domnișoare de onoare
  • Imagini Reale: No
image

Shirleybinns

5
2021-10-21

“Super-fericit. Trimite-mi măsurători și totul a fost corect, și transportul a ajuns pe data. Singura mi-am pus la el este că el poartă "nuci de cocos" pe q piept pentru q suntem mari, noi nu trebuie să. Raport calitate-pret excelent.”

Adauga Comentariul Tau Acum