Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Pentru Xiaomi Miband 2 Înlocuire Trupa Pulseira Silicon Moale Bratara Bratara Mi Band 2 Correa Ceas Inteligent Accesorii

    (0) 0
(1 Recenzii)

14.52lei 9.71lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u10267

100% de Înaltă calitate,bine ati venit la comanda,transport Gratuit prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus .

Pentru Xiaomi Miband 2 Înlocuire Trupa Pulseira Silicon Moale Bratara Bratara Mi Band 2 Correa Ceas Inteligent Accesorii

Diferite culori, diferite atitudinea față de viață!

Colorate, brățări, viata plina de culoare!

Acest produs NU conține tracker.

Articol includ 1buc band Brățară pentru Xiaomi 2 Numai. ( Tracker nu sunt incluse ).Observație: Numai pentru Xiaomi 2. Nu pentru alte modele!

Pentru pot fi urmărite doar în China ( pentru preț , pentru că va crește costul de a cumpara, noi doar incercam sa va oferim cel mai bun pret pentru tine.

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus/ Prin intermediul vânzătorului mod de transport maritim ---număr de urmărire poate verifica doar informații în vânzător de țară, nu există informații în cumpărător modelului țară.

Usite.ro Exprima de Transport maritim / China Post Aer Înregistrat Mail----puteți verifica informațiile de tot felul.

Rus prieteni vă rugăm să acorde o atenție:

1. furnizați numele complet pentru a ușor de vămuire.

2. Pachetul nevoie de mult timp, este mai bine să alegeți Usite.ro Standard de Transport maritim / China Post Aer Înregistrat Mail.( dacă alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim ,a NU se DESCHIDE Disputa în Termen de 60 de Zile ,multumesc )

Brazilian prieteni vă rugăm să acorde o atenție:

1. Cele mai pachetului nevoie de 20 la 50 de zile, dar puțini pachet nevoie de 70 la 90 de zile , e normal.

2 .100% Sugerează de a alege China Post Aer Înregistrat Mail.

PLS REȚINEȚI că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness / contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real!

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Eu sunt aici pentru a vă ajuta atunci când aveți orice întrebări înainte și după achiziție.Scopul nostru este de a vă asigura că aveți o experiență plăcută la cumpărături cu noi.Suntem de Ceas Inteligent Trupa Încheietura mâinii Fabrica

Tag-uri: miband 2 bratara fortnite, core 2 brățară, pif 2 brățară, miband 2 bratara stein, myband 2 brățară, miband 2 brățară de fier, miband 2 bratara de silicon, miband bratara 2, miband 2 velcro brățară, miband bratara metal 2.

  • Tip: Curea de mână
  • Cerere Grupă De Vârstă: Adult
  • Limba: engleză
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Baaletc
  • Se potrivesc: pentru xiaomi 2
  • Funcția: Passometer, Memento Apel, Somn Tracker
  • Compatibilitate: Toate Compatibile

Adauga Comentariul Tau Acum