Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Vopsea de Separare Disc de Roată 3 Buc Rugina Stripteuza Discuri pentru 4 x 5/8 Inch Polizor pentru Lemn, Metal, fibra de sticla

    (1) 5
(1 Recenzii)

55.98lei 46.47lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u10231

Utilizări largi: vopsea de a scoate discul este potrivit pentru îndepărtarea vopsea, lac, punctul de sudură, rugina, etanșare și alți contaminanți de suprafață, bun pentru produse realizate din lemn, metal si fibra de sticla.

3 Culori: veți primi 3 piese de separare roți cantitate suficientă pentru a utiliza, înlocuiți și partaja cu familia sau prietenii.

Material: aceste benzi discuri zona fabricat din nailon carbură de siliciu material durabil de a utiliza, de a ajuta pentru a elimina rugina si vopsea efort, dar nu va afecta elementele.

Buna dimensiuni: fiecare rust removal tool este de aprox. 4 x 5/ 8 inch/ 100 x 16 mm, suficient de mare pentru a curăța elementele, ușor de depozitat și de transportat.

Culoare: Albastru

Material: Nylon+Carbură De Siliciu

Conținutul Pachetului:

3 * Benzi Discuri Roata

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Tag-uri: polizor electric w, jakemy sârmă stripteuză, colvo mașină instrument, ken polizor electric, gratuit disc de frână, Polizor unghiular 230mm, polizor unghiular accessoriesf, fusta petrecere disco, discuri 75 polizor unghiular m6, epocă de slefuire.

  • Certificare: Nici unul
  • Utilizare: DIY acasă
  • Numărul De Model: Benzi Discuri Roata
  • Nume De Brand: Xzante
  • Origine: NC(de Origine)
image

Cyganov1967

5
2021-10-27

“Nu Sunt Probleme”

Adauga Comentariul Tau Acum