Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Ipega PG-P4010 Controle PS4 PS3 Joystick Wireless Bluetooth Gamepad pentru Sony Playstation 4 Joc Consola Controller Android iOS

    (5) 4.6
(5 Recenzii)

337.45lei 141.73lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u101104

PS4 Controler de Joc

1. Produsul este în principal compatibil pentru jocuri de funcționare, prin intermediul P4 si P3 consola/ Android (Android 10.0 sau mai sus)/IOS (13.0 sau mai sus)/PC, suport pentru orice versiune de joc pe P4. 2. De înaltă performanță BT wireless connect technology, de a furniza fiabile de semnal fără întârziere sau deconectare în termen de 8 metri,puternic anti-interferențe de performanță și nu va fi afectat de alte dispozitive fără fir.driver-gratuit, conectare automată, nu complcated codul procesul de potrivire este necesar. 3.Built-in LED-uri colorate de lumină, gamepad-a colorat LED bar pentru a indica gamepad canal de funcție și statut.La funcția de indicator este același ca și originalul P4 gamepad.Diferite gamepad sunt indicate prin culori diferite. 4. Built-in motor, suport pentru dual motor și dual funcția de vibrație. 5. Built-in senzor de accelerare 3D și senzor giroscop, cu șase axe senzor de. 6. Echipat cu căști de 3,5 mm jack de ieșire a semnalului audio de la joc. 7. Structura este ergonomic și să se simtă confortabil. 8. BT metodă de conectare este la fel ca originalul gamepad. 9. Suport dual puncte senzor capacitiv tactil. 10. Suport pentru încărcare baterie de litiu prin cablu USB. 11.Suport pentru upgrade on-line prin intermediul PC-ului USB, suport pentru cea mai recentă versiune de upgrade de P4 consola. 12.Suport funcția de programare, în funcție de preferințele utilizatorului, funcționarea normală butoane sau combinație de butoane poate fi setat pentru a S1-S4 butoanele de programare, convenabil de a folosi.

Cum să vă conectați

Manualul De Utilizare Al Produsului

1.Porniți P4 consola și intră în interfață,conecta gamepad-ul la consola prin intermediul unui cablu USB și apăsați butonului HOME (casa logo-ul), gamepad LED-ul va clipi rapid, atunci când o singură culoare LED-uri este întotdeauna pe, înseamnă că conexiunea este de succes, și apoi scoateți cablul de date.Repetați apăsând butonul ACASĂ de pe gamepad, gamepad-ul și consola va reconecta automat. 2.O apăsați butonul de START: 1.Afișa ecranul principal,2. Apăsați de două ori butonul de ACASĂ pentru a comuta cererea de pornire.3. Când gamepad-ul este în modul de repaus, apăsați unul să se trezească.4. Nici un suport pentru wake up consola. 3.Țineți apăsat butonul de ACASĂ: 1.End off aplicație.2.Logout/dezactiva P4 consola.3.Afișa operatable elemente în conformitate cu situația actuală. 4.P4 consola: gamepad butonul SHARE: puteți transforma pe buton (partajare).Butonul OPȚIUNI: activați selectați( opțional) buton.P3 consola: SELECTAȚI corespund P4 butonul SHARE,butonul START corespunde P4 butonul OPȚIUNI. 5.Gamepad de culoare LED-uri indicatoare de stare descriere: display Jucător de stare, apăsați pe butonul HOME(butonul PS), RGB colorLED (light bar)se va aprinde în albastru, roșu, verde și roz, configura fiecare controler, ca utilizator de conectare secvența de identificare.1P;Albastru.2P:Rosu 3P:Verde. 4P:Roz A. canalul de Lucru: P4 consola suport pentru conexiune de până la 4 buc P4 gamepad la un moment dat.gamepad va fi indicată de diferite culori LED-uri.B.După gamepad conectat va corespunde fiecare LED canalul de lucru, primul gamepad conectat la consola,albastru lumina aprins pentru a indica utilizatorului 1. Cel de-al doilea gamepad conecta cu consola, roșu aprins pentru a indica utilizatorului 2. Opriți P4 consola de putere,culoare LED-uri se vor stinge în termen de 10 de secunde și sistemul intră în modul sleep.

6.Touch screen test: P4 consola de setare-rețea conectați—pentru a alege rețea fără fir---interfață de intrare---testați funcția de ecran tactil. 7.Gravity senzor,giroscop funcția va avea corespund mișcare de reacție atunci când operează într-un joc de consolă, care sprijină șase axe. 8.În joc, puteți testa sunetul de ieșire de la boxe și căști.Atunci când conectați căști difuzor sunt tăcut.scoateți căștile, difuzorul reda sunetul.

Noi de ambalare:

Tag-uri: ps3 24 controller, psp 4 gamepad, ps4 originale 011, ps4 playstation 4 hardware, cum ipega gamepad, nedefinit pantaloni, oamenii gamepad, controler trotadora, legoe jocuri, playstation 4 controlul.

  • SONY Model: PLAYSTATION4
  • Numărul De Model: PG-P4010
  • Tip De Interfață: bluetooth
  • Nume De Brand: ipega
  • Pachet: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Compatibil Marca/Model: Sony
  • feature2: consola ps4 playstation 4
  • Certificare: CE, EAC
  • feature3: Joystick-ul pentru telefon
  • feature1: Mobil de control
  • Controle ps4: Mando ps4
  • Tip: Gamepad-uri
image

Elchinbeq4

5
2021-11-22

“De bună calitate, un pic mai confortabil, 100% compatibil ps4”

image

Jwetzell01

5
2021-10-15

“MINUNATĂ”

image

Felipee 16

5
2021-11-13

“Mare controlere, solid construit, ușor de utilizat.Ei lucrează chiar și cu Linux 10/10.”

image

Pattanunt Bee

3
2021-12-08

“Nu lucra cu consola pe Android 11, se blochează cursorul si nu mai reactioneaza. nu cumpara, înșelăciune.”

image

Kuzmin Dima 99

5
2021-12-03

“PErfect”

Adauga Comentariul Tau Acum