Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Suflanta de Aer electrice Pentru Curățarea de Calculator fără Fir Aer Duster Înlocuiește cu Aer Comprimat se Poate de la Îndemână Praf Pentru Tastatura PC Cleaner

    (1) 1
(1 Recenzii)

120.90lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u101051

Puncte:

1、de Înaltă viteză Motor: Cele mai recente de îndepărtare a prafului de suflantă.Vânt puternic, cu motor de mare viteză, de mână de design.Acesta poate fi dual-scop pentru masina si casa.Se adots type-c, portul de încărcare și poate aduce continuă, vânt puternic.

2、Face Fiecare Colț Curat: În caz de calculator, diferența între tastatura de multe ori ascunde murdăria și resturile, și alte obiecte mici.Praf suflantă oferă crestere vânt, permițându-vă pentru a rezolva cu ușurință aceste probleme.

3、Mare Capacitate: 2500mAh Super mare capacitate.Cu super-puterea suflare, se poate lucra continuu timp de 20 de minute după o încărcare completă; design-ul este elegant, ușor și mic.Puteți ține cu ușurință în mână pentru a curăța în fiecare colț.

4、Tip-C prin Cablu de Date: Echipat cu tip-c prin cablu de date pentru incarcare.Design fără fir, fără linii greoaie.Este convenabil pentru tine de a utiliza, în orice moment, și ușor de curățat; Cu design de iluminat, se poate aprinde atunci când cotitură, care este convenabil de a folosi în întuneric condiție.

5、pentru Masina si Casa: este dual-scop pentru masina si casa.și o varietate de accesorii sunt folosite în combinație, care reduce foarte mult dificultatea de curățare; perie de Nailon poate curata profund golurile, permițându-vă pentru a mai elimina cu ușurință praful în fiecare colț.

Caietul de sarcini:

Nume: Reîncărcabilă Suflanta De Praf

Material: ABS + componente electronice

Culoare: Negru

Dimensiune: aproximativ 19.8*12.4*6 cm/7.8*4.88*2.36 în

Dimensiuni cutie: despre 22*14.5*7 cm/8.66*5.71*2.76 în

Greutate: aproximativ 325g

Cutie greutate: aproximativ 450g

Viteza: 39000 rpm

Built-in baterie cu litiu: 2500mAh

Lista De Ambalare:

Produs Gazdă*1

Perie De Nailon*1

Doi-În-O Perie De Nailon*1

Sac De Pânză Neagră*1

Cablu de Încărcare USB*1

Manual *1

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Tag-uri: mici fără fir pompa de aer, suflanta pc 100, armă cu aer comprimat militare, calculator de birou jocuri geek, keyyo duster, android duster, chela iphone 5s renault duster, airvac aspirator, cepilmo aspirator, andriod dop de praf.

  • Numărul De Model: -
  • Tip: Aspirator
  • Cerere: Hardware
  • Origine: NC(de Origine)
image

Dariya Korj

1
2021-09-28

“O bucată de gunoi, nici nu a venit”

Adauga Comentariul Tau Acum