Imagine 0
Imagine 1
Imagine 2
Imagine 3
Imagine 4
Imagine 5

Mini USB-C a DP Adaptor de Tip C de sex Masculin la 4K 60Hz DisplayPort Cablu de sex Feminin Converter pentru MacBook Laptop, Telefon Mobil, Laptop

    (0) 0
(1 Recenzii)

24.57lei 20.88lei
Culoare:
Cantitatea:
Disponibil
Transport: Gratuit

SKU: u100449

USB-C a DP Adaptor de Tip C de sex Masculin la 4K 60Hz DisplayPort Cablu de sex Feminin Converter pentru MacBook Laptop, Telefon Mobil, Laptop

Caracteristică:

1. După conectarea la un calculator portabil sau un computer cu un TIP-C, dispozitiv de TIP C pentru a DP adaptor va produce ULTRA HD 4K 60Hz rezoluție video ieșire pe ecran cu DP.Bucurați-vă de vibrante și clare ieșire vizual.

2. Compatibil: pentru iMac 2017, pentru iMac Pro, pentru MacBook 2017, pentru MacBook Pro, pentru Retina MacBook 12" 2015, pentru MacBook Pro 2016, 2016, pentru Chromebook Pixel, pentru ASUS U4000 HP Spectre și alte C USB compatibil notebook-uri de Calculator, computer, tabletă sau smartphone (DP Alt mod este activat)

3. Ușor de utilizat: plug and play, nici o sursă de alimentare externă și șofer, transmiterea simultană de video și audio pentru a vă oferi o mai bună experiență audio-vizuală.

4. Suport USB-C reversibil conector, și să ofere video rezolutie de pana la 4K (Ultra HD), dar este, de asemenea, compatibil cu rezoluții mai mici, cum ar fi 1080P, 720P si 480P.Notă: 4K UHD monitor/TV pot atinge 4K ULTRA HD rezolutie.

5. Usoare si portabile adaptor care poate fi purtat.Folosind un simplu DP convertor adaptor poate optimiza experiența de divertisment la domiciliu sau de a produce o muncă impresionantă de efecte vizuale.

Caietul de sarcini:

Tip: USB de Tip C de sex Masculin pentru a DP sex Feminin

Culoare: argintiu

Material: ABS+Aluminiu Aliaj

Dimensiune produs: 40*25*10mm/1.57*0.98*0.39"

Produs greutate: 17g

Notă:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

1 X Adaptor

[relateproductdetail/]

Tag-uri: garas usb banda c, cablurile usb de c tela, cablu usa c hdmi, dslr tip c, cablu hdmi e dvi, adaptor hdmi aud, tip c hdmi adaptor de alimentare, hdmi 8k ipad, usb c na vga telefon, converti hdmi usb tip.

  • Numărul De Model: /
  • Nume De Brand: ALLOYSEED
  • Gen: Masculin-Feminin
  • Un Conector: TIP-C
  • Conector B: USB
  • Certificare: Nici unul
  • Diametru Exterior: /
  • Tip: Cabluri HDMI-compatibil
  • Origine: NC(de Origine)

Adauga Comentariul Tau Acum