• contact@usite.ro
  • 0769.957.720
  • L-V: 09-18 | S: 09-15 | D: 09-13
https://usite.ro/index.php
× Acasă Creare site
Website de prezentare Magazin online Site-uri tematice
Marketing
Servicii SEO Promovare Google Ads Promovare Facebook Ads
Servicii aditionale Blog Contact

Servicii promovare Google Ads

Eficienta | Rezultate

Clienți mulțumiți
260+
Proiecte finalizate
300+
Ani experiență
9+
Cafeluțe consumate
15000+

Promovare Google Ads


Despre Google Ads

Google Ads este unul dintre cele mai de succes programe ale companiei Google si se traduce prin posibilitatea de a va promova online atragand clienti interesati de bunurile sau serviciile companiei voastre. Programul Adwords garanteaza posibilitatea de a alege pagina de destinatie a anunturilor voastre, in acelasi timp fiind elementara setarea unui buget de promovare a anuntului dorit. Cum functioneaza? Pornind de la premisa ca fiecare companie implicata in mediul online are un domeniu de activitate destul de restrans, utilizatorii de internet care cauta o anumita expresie in motoarele de cautare sau viziteaza anumite site-uri cu continut similar serviciilor si produselor voastre pot ajunge sa va viziteze site-ul.

Setarea unui anunt implica o strategie cat mai eficienta si dozarea cu rabdare si experienta a bugetului alocat. Anunturile pe care le promovati prin intermediul Google Adwords vor aparea fie in motorul de cautare, ca si anunt platit sau sponsorizat, fie pe site-urile partenere ale Google. Avantajul unei campanii PPC se bazeaza pe performantele obtinute, dumneavoastra avand posibilitatea de a plati doar pentru click-urile pe care vizitatorii le dau pe anunturi(CPC sau cost per click), aceasta maniera de taxare crescand sansele unui ROI(return of investment) cat mai bun.

Te putem ajuta?

Daca ai intrebari sau daca doresti sa primesti o oferta personalizata te rugam sa ne scrii, oferim consultanta gratuita! Lasa-ne un mesaj si vom raspunde in cel mai scurt timp.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in siguranta conform legilor in vigoare.

Ce va oferim?


Raportul de evaluare a riscurilor efectuat de experti autorizati I.G.P.R si inscrisi in R.N.R.S.F - Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica.

Intocmirea raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica.

Documentatia prevazuta se inregistreaza la unitatea beneficiara dupa asumarea de catre conducatorul acesteia, urmand ca in termen de 60 de zile sa se realizeze implementarea masurilor stabilite.

Procesul de efectuare a analizei de risc incepe dupa semnarea contractului de prestari servicii dintre beneficiar si prestator.

ASIGURAM CONSULTANTA GRATUITA IN VEDEREA EFECTUARII ANALIZEI DE RISC

Inscriere R.N.E.R.S.F pozitia 1520 DIN 2016. Inspectoratul General al Politiei Romane Directia de Ordine Publica.