• contact@usite.ro
  • 0769.957.720
  • L-V: 09-18 | S: 09-15 | D: 09-13
https://usite.ro/index.php
× Acasă Creare site
Website de prezentare Magazin online Site-uri tematice
Marketing
Servicii SEO Promovare Google Ads Promovare Facebook Ads
Servicii aditionale Blog Contact

Promovare Facebook Ads

Clienți mulțumiți
260+
Proiecte finalizate
300+
Ani experiență
9+
Cafeluțe consumate
15000+

Promovare Facebook Ads


Despre Facebook Ads

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, conform statisticilor interne oferite de platforma aceasta avand cei mai multi utilizatori dar si cel mai bun grad de interactiune. Pe plan intern, Romania se mandreste cu un numar de aproximativ 8 milioane de utilizatori activi, procentual ajungandu-se la numai putin de 83% dintre cei care dispun de o conexiune la internet. Mergand mai departe cu aceste statistici, datorita activitatii intense pe care utilizatorii o deruleaza la nivelul Facebook-ului, se estimeaza ca numai putin de 50% dintre cei care detin un cont pe aceasta retea de socializare au tendinta de a pune mai mult pret pe pagina voastra de Facebook decat pe site-ul oficial al companiei.

De ce sa va promovati prin intermediul campaniilor de Facebook Ads? Pentru ca veti primi o expunere foarte mare in randul potentialilor vostri clienti, alaturi de Google, Facebook fiind unul dintre cele mai accesate site-uri. Pentru a targeta mult mai bine grupurile de interese, o campanie publicitara Facebook Ads va permite sa va afisati reclamele doar in fata anumitor persoane, alese dupa anumite criterii. O strategie corecta de promovare a unui produs sau serviciu prin Facebook Ads nu va aduce doar vizibilitate ci va transforma cele cateva zeci, sute sau mii de click-uri in clienti reali, dedicati pe termen lung companiei voastre.

Te putem ajuta?

Daca ai intrebari sau daca doresti sa primesti o oferta personalizata te rugam sa ne scrii, oferim consultanta gratuita! Lasa-ne un mesaj si vom raspunde in cel mai scurt timp.

Datele cu caracter personal sunt prelucrate in siguranta conform legilor in vigoare.

Ce va oferim?


Raportul de evaluare a riscurilor efectuat de experti autorizati I.G.P.R si inscrisi in R.N.R.S.F - Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica.

Intocmirea raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica.

Documentatia prevazuta se inregistreaza la unitatea beneficiara dupa asumarea de catre conducatorul acesteia, urmand ca in termen de 60 de zile sa se realizeze implementarea masurilor stabilite.

Procesul de efectuare a analizei de risc incepe dupa semnarea contractului de prestari servicii dintre beneficiar si prestator.

ASIGURAM CONSULTANTA GRATUITA IN VEDEREA EFECTUARII ANALIZEI DE RISC

Inscriere R.N.E.R.S.F pozitia 1520 DIN 2016. Inspectoratul General al Politiei Romane Directia de Ordine Publica.